Noorbeek

Noorbeek biedt 7 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Regionaal, Eetcafé en Frans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Noorbeek? De populaire restaurants in deze maand zijn 'Proef het Zuiden' Du Nord, Herberg Sint Brigida en D'n awwe Kooijestal.

refresh Top 10

“De beste Japanners van Noorbeek”

Video van een restaurant in en om Noorbeek

Restaurant video van San Siro

Recente meningen van restaurants in Noorbeek

Eetcafé d'r Pley

Hier proef je de liefde van een onvervalste autodidactische kok. Alles met een Bourgondische inslag. Lekkere ruime porties van verse producten.Gezellig eetkamer-restaurantje met vriendelijke Limburgse bediening. Soms duurt lekker , lekker wat langer maar geduld is un schoenen zaak. Dus koop luitjes val maar binnen bij Kim en Jaques. Aanbevolen door Caren en Harry en de ganse femilie,

Uitstekend 2011-11-07 door carenharryjoep

D'n awwe Kooijestal

wij hebben op camping de kloostermuur gestaan en een keer gegeten bij de kooiestal. het eten was echt geweldig. mooi opgemaakte borden en echt superlekkere frietjes. wjj hebben in de serre gezetten met uitzicht over het weiland met koeien. echt een mooie locatie. een aanrader is de biefstuk. zij verkopen namelijk ossehaas als biefstuk. nou dat is echt geweldig.

Uitstekend 2011-08-10 door Raymonds

Tinus

Eerlijk eten voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Uitstekend 2011-07-30 door zennahug

Herberg Sint Brigida

al 22 jr gast in St.Brigida,laatste 10 jr met chef-kok Frans en gastvrouw Brigitte, afgelopen weekend subliem gegeten waaronder voortreffelijk bereidde zwezerik, een bijzondere ervaring! De gastvrijheid van de familie van Wissen is een genot om te ervaren. Echt een aanrader.n.b. er kan ook gepind worden en buiten het schoolbord om zijn er nog diverse gerechten te bestellen, Inge...

Uitstekend 2011-06-29 door hvdberge

Bon Repos (Fletcher Hotel-Restaurant)

Wij gaan ook nooit meer terug naar dit hotel. De kamer die wij toegewezen kregen is niet comfortabel; heeft een wastafel met ombour in de slaapkamer, een badkamer ernaast met ligbad en toilet.spaarzame verlichting en in de kamer ruikt het lichtelijk naar rioollucht. De kamer moet ontlucht omdat de riollucht onaangenaam sterker wordt. Koud en onaangenaam. De sanitaire verzorging is...

Matig 2011-06-27 door keiki