Eetcafé (1)
Eesergroen (1)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Nooitgedacht - Internationaal
Sorteren op:
Nooitgedacht
Nooitgedacht biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Eetcafé en Italiaans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Nooitgedacht? De populaire restaurants in deze maand zijn Coccinella, Grand Café (Hof van Saksen) en Al Fresco.
“Recentelijk beoordeeld in Nooitgedacht”
- Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00 - Vis & Ko - Haarlem
Familielunch op zondag - speciale all in lunch - €49,50 p.p. - geldig van 29 apr t/m 8 juli - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli
Recente meningen van restaurants in Nooitgedacht
Al Fresco
Gezellig zitten, zeer luidruchtige kinderen om ons heen, eten slecht, weinig keus in eten (zalm was binnen een half uur op), bediening matig. Schandalig voor zo'n park om zo'n restaurant te hebben!
Slecht 2012-01-02 door estersimone
Coccinella
Routineus de keldertrap af om dan voor een dichte deur te staan. Cocinella is verhuisd naar de begane grond, direct naast de ingang links. Het heeft daarmee de leuke knusse kelder verloren met zijn open keuken en dat is jammer. Het eten komt nu 'ergens' weg, geen idee waar. De nieuwe gelegenheid, er zat eerder een soort tapasrestaurant werd ons...
Goed 2011-09-30 door EdmondV
Coccinella
Sfeervol interieur. Prijs/kwaliteit verhouding niet volgens verwachting. Voor dit soort prijzen is mijn ervaring dat je wat extra's mag verwachten, zoals wat brood of een amuse vooraf of een spoom tussendoor. Het was die avond ook erg rustig, dus dan mis je al gauw wat sfeer. Het personeel was overigens erg vriendelijk, zij het een ietsje geforceerd.
Redelijk 2011-09-15 door everduin
Coccinella
Spontane acties zijn vaak de beste en dag bleek maar weer bij ons ineens besloten gang naar Coccinella. De zaak is gelegen in de kelders van een groot gebouw op het park Hof van Saksen. Parkeren naast de deur. De oprijlaan door de verlichte bomen prachtig. Na afloop nog even om het water gelopen, veel wind, heerlijk. Men kan a la...
Uitstekend 2011-01-16 door EdmondV
Al Fresco
Grandioos.... veel heel veel keuze en alles tip top in orde.
Uitstekend 2010-11-02 door Gerrits