Algemeen (5)
Escharen (1)
Ewijk (3)
Meer...41 niet getoond
Nijmegen
Nijmegen biedt 203 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Eetcafé.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Nijmegen? De populaire restaurants in deze maand zijn Blonde Pater, Bistro Flores en Vesters.
“De lekkerste eetcafés van Nijmegen”
- 1. Hotel Grand Cafe Atlanta
- 8. STAPS
- 9. Eetcafé De Plak
- 10. Café Van Buren
- Chez Antoinette
Valentine's Day Menu - aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €50 - Blender
Valentijnsmenu- 3 gangen Valentijnsmenu van de chef met een glas champagne voor €27,- geldig op 14 februari - En Verre
Steak & ribs - all you can eat - malse bavette steak en verschillende spareribs voor €25,50 p.p. - geldig op 29 februari
Recente meningen van restaurants in Nijmegen
De Dromaai
Uitstekend 2012-02-06 door marijke12345
Quirin's
Dit is een adres waar wij vaker naar toe gaan. Gezellig, knus ingericht. Heerlijk eten, het vlees aan de spiezen is goed gemarineerd en heerlijk mals!
Goed 2012-02-06 door proever210685
Lodewijk
Gisteravond gegeten bij Lodewijk. Het eten was echt heel goed, echt een aanrader! Interieur gezellig, maar wel vol. Enige minpunt dat ik kan bedenken is dat de stoelen niet fijn zitten. De bediening was ook goed. We komen hier zeker nog n's terug.
Goed 2012-02-05 door Rosalindaz
De Kluizenaar
Een eetcafe waar je vnl tapas kan eten. Het eten is redelijk tot goed maar de gerechten worden niet heel warm geserveerd waardoor ze snel afkoelen en de smaakt is niet heel bijzonder. De tapas met konijn is echter wel een aanrader. Het is er druk en luidruchtig en de service niet echt vlot te noemen maar het personeel is...
Redelijk 2012-02-05 door LauraMmm
Vaderland
Op zondag 22 januari gegeten bij Vaderland, op uitnodiging van een vriend die hier wel goede ervaringen had. We hebben geen voorgerecht besteld maar enkel hoofd- en nagerecht. Dat de kaart door andere culinaire recensenten een originele combinatie of fusion genoemd wordt, noem ik eerder een onsamenhangend bijraapseltje die alle kanten uitschiet. Na bestelling van onze gerechten (beide tahin van...
Matig 2012-02-03 door Markeem