Dit zeggen de gasten over restaurants in Nijkerk
De Roode Schuur
Hier gisteren de lunch gebruikt. Vriendelijke bediening. Mijn disgenoot moest wel lang wachten op zijn bestelde wijn omdat het enige persooneelslid druk was met andere zaken(waren op dat moment de enige gasten). Eten was goed maar wel aan de prijs. 9 euro voor een pistolet met carpaccio vind ik toch wel redelijk betaald. Voor de rest is het vrij donker...
Redelijk 2012-05-15 door Mich75
Den Volle Buick
Gezellig ingericht. Ruim aantal tafeltjes. Is wel soort pijpenla waardoor er aan het raam maar drie tafeltjes beschikbaar zijn.
Goed 2012-05-06 door Tisruud
IJssalon Figaro
Figaro is fantastisch! Mijn persoonlijke favorieten zijn Bastogne en watermeloen, en zeeuwse babbelaartjes wil ik graag proberen. Het ijs wordt gemaakt van echte Bastogne, watermeloen of wat dan ook, zonder speciale bijkomende kleurstoffen. Het is echt heerlijk, echt het proberen waard!
Uitstekend 2012-05-06 door marina6
Old Niekark
Op een vrijdagmiddag gelunched. Allebei uitsmijter besteld en was heerlijk. Op verzoek dooiers ook werkelijk beetje doorbakken. Rijkelijk gevuld bord. Capuccino erbij, goed gemaakt. Vriendelijke bediening. Ontspannen sfeer in lekker bruin eetcafé. Komen we zeker terug.
Goed 2012-05-04 door Tisruud
Prins Heerlijk
Diner gegeten. Heerlijk eten, biefstuk van Puttens Rund prima bereid. Goede en snelle bediening. Kortom, erg tevreden. Ben hier al diverse keren geweest en altijd prima gegeten.
Uitstekend 2012-04-22 door maaiket
Grand Café 't Regthuys
Mooie locatie in het centrum van Nijkerk, het pand valt zeker op en was wat mij betreft het meest uitnodigend van de restaurants op het plein. De tarte tatin van geitenkaas en de graved lachs waren heerlijk, de varkenshaas was minder goed doordat het te veel doorbakken was en er wat meer smaak toegevoegd had kunnen worden.
Redelijk 2012-04-18 door Pepijnennoor
Kade 10
Zeer smaakvolle gerechten tegen een redelijke prijs, correcte benadering vanuit de bediening. Kortom een geslaagd avondje uit!
Uitstekend 2012-02-29 door Linda_81
De Griek
Kijk zo kan het ook, kan menigeen (Retaurant) een puntje aan zuigen. Prima retaurant al diversen keren gegeten, keurige prijzen en een voldaan gevoel. Super!
Uitstekend 2012-02-12 door tonnyboy
Restaurant De Salentein
Geweldige locatie, vriendelijke ontvangst en uitstekend eten; de kok kan toveren met seizoensproducten. Het dessert met dragonijs en bloedsinaasappel was fenomenaal. De bediening mag wel wat alerter zijn -geen halfvolle borden weghalen zonder te vragen of de gast is uitgegeten, wat vaker langskomen om drankjes op te nemen- maar verder benadert Salentein perfectie. Een mooie gelegenheid voor een feestelijk etentje....
Uitstekend 2012-02-05 door Eleonora40
Restaurant De Salentein
Mooie locatie, vriendelijk welkom en evenzo ook de bediening. Bitterbal van boerenkool, origineel maar iets te kolig. Sommelier deed z'n best om het gezelschap goed te informeren over de wijn en de relatie met het gerecht. Hoofdgerecht van de befaamde (?) Salentein Black Angus was bepaald niet mals te noemen, erg jammer! De Cabernet Sauvignon Salentein verleidelijk zacht, smaakte ook...
Matig 2012-01-19 door svbe
De Griek
Goede locatie, mooie inrichting, relaxte sfeer, aardige bediening (veel aandacht) en heerlijk eten; porties zijn precies goed, en het vlees is erg goed bereid. Absolute aanrader!
Uitstekend 2012-01-14 door RebeccaW
De Griek
relaxt, gezellig, informeel gewoon Grieks.
Uitstekend 2011-12-22 door ggnpim
Ampt Van Nijkerk
We hadden een drie-gangen menu. Het voorgerecht zalm was lekker. Het hoofdgerecht parelhoen ook maar persoonlijk vond ik de rode wijn saus erg overheersend. Het toetje was lekker. De afruiming ging een beetje slecht maar probeerde het meisje niet te laten merken. Was niet heel erg storend! Er bleek een communicatiefout te zijn waardoor ons eten iets te lang op...
Goed 2011-11-14 door iris12
De Griek
Heerlijk gegeten en ook de bediening was erg goed. De hoeveelheid was perfect waardoor je echt met een voldaan gevoel van tafel ging. De smaak van het vlees heb ik bij geen enkele andere griek zo goed ervaren! Echt super! We komen hier zeker terug als we weer in de buurt zijn.
Uitstekend 2011-11-08 door Nieki
Kade 10
Je voelt je echt gast hier en er is een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Echt een avondje genieten. Lekkere gerechten, mooie opmaak en heerlijke wijnen.
Uitstekend 2011-11-01 door annem20
Grand Café 't Regthuys
Nijkerk centrum is goed bereikbaar vanaf het centrum Op een leuk pleintje ligt dit Grand Café naast wat andere eetcafés Het café springt eruit. Niet gereserveerd betekent achterin plaats nemen in plaats van in de serre. Op zich valt de entourage wel mee. Bediening is redelijk attent op wat kleine foutjes na. Het ging mis met de voorgerechten, maar dat...
Redelijk 2011-10-25 door Ceessie
De Roode Schuur
Vriendelijk personeel. Uitstekende entrecote. Beste desert dat ik dit jaar gegeten heb. Vooral de drie bereidingen van chocola en zwarte bes was uitmuntend.
Goed 2011-10-25 door Aart Staartjes
Centraal
Dit (eet)cafe heeft geen restaurant meer. Helaas was dit nergens terug te lezen dus hier voor niets heen gereden.
Slecht 2011-09-06 door Pascal147
De Griek
Prima restaurant, al meerdere keren gegeten en steeds erg tevreden. Na eerdere bezoeken paar kleine commentaarpuntjes gegeven, waren deze keer allemaal opgelost. Knap om jezelf steeds te verbeteren. Tiropita nu een aanrader, baklava was ook erg goed. Lekkere griekse koffie.
Uitstekend 2011-07-27 door bb70
Chinees-Indisch Restaurant China
Een klein maar lekker restaurant. Een van de beste Chinese restaurants in de omtrek met een vriendelijke bediening.
Uitstekend 2011-07-08 door intGod
Nijkerk
Nijkerk biedt 24 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Italiaans en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Nijkerk? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant De Salentein, De Roode Schuur en De Griek.
“Lekker eten in Nijkerk”
- Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli - Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni - Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00