Aziatisch (1)
Leusden (27)
Meer...12 niet getoond.Restaurants in Nijkerk - Italiaans
Sorteren op:
Nijkerk
Nijkerk biedt 24 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Italiaans en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Nijkerk? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant De Salentein, De Roode Schuur en De Griek.
“Makkelijk reserveren bij”
- 8. Restaurant Vanille
- 9. Hof van Herstal
- 10. Crème crue Restaurant & Kookstudio
- Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december - Chez Antoinette - Deventer
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,- - Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei
Recente meningen van restaurants in Nijkerk
De Roode Schuur
Hier gisteren de lunch gebruikt. Vriendelijke bediening. Mijn disgenoot moest wel lang wachten op zijn bestelde wijn omdat het enige persooneelslid druk was met andere zaken(waren op dat moment de enige gasten). Eten was goed maar wel aan de prijs. 9 euro voor een pistolet met carpaccio vind ik toch wel redelijk betaald. Voor de rest is het vrij donker...
Redelijk 2012-05-15 door Mich75
Den Volle Buick
Gezellig ingericht. Ruim aantal tafeltjes. Is wel soort pijpenla waardoor er aan het raam maar drie tafeltjes beschikbaar zijn.
Goed 2012-05-06 door Tisruud
IJssalon Figaro
Figaro is fantastisch! Mijn persoonlijke favorieten zijn Bastogne en watermeloen, en zeeuwse babbelaartjes wil ik graag proberen. Het ijs wordt gemaakt van echte Bastogne, watermeloen of wat dan ook, zonder speciale bijkomende kleurstoffen. Het is echt heerlijk, echt het proberen waard!
Uitstekend 2012-05-06 door marina6
Old Niekark
Op een vrijdagmiddag gelunched. Allebei uitsmijter besteld en was heerlijk. Op verzoek dooiers ook werkelijk beetje doorbakken. Rijkelijk gevuld bord. Capuccino erbij, goed gemaakt. Vriendelijke bediening. Ontspannen sfeer in lekker bruin eetcafé. Komen we zeker terug.
Goed 2012-05-04 door Tisruud
Prins Heerlijk
Diner gegeten. Heerlijk eten, biefstuk van Puttens Rund prima bereid. Goede en snelle bediening. Kortom, erg tevreden. Ben hier al diverse keren geweest en altijd prima gegeten.
Uitstekend 2012-04-22 door maaiket