Frans (1)
Kockengen (1)
Meer...23 niet getoond.Restaurants in Nieuwersluis - Frans
Sorteren op:
Nieuwersluis
Nieuwersluis biedt 1 restaurants.
- El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni - Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept
Recente meningen van restaurants in Nieuwersluis
't Stoute Soldaatje
Prachtige locatie en accomodatie met allure. Ik miste helaas gezelligheid en persoonlijk contact c.q. persoonlijke interesse. Redelijk aan de prijs...Alles wel correct maar voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Redelijk 2012-03-23 door TanjaClaudia
't Stoute Soldaatje
Vrijdagavond gegeten met 2 kids in dit sfeervolle restaurant. Lekkere chardonnay en prima carpaccio. Ook hoofdgerechten mooi opgediend en erg smakelijk. De kinderen konden varkenshaasmedaillons delen; net als de chocolademousse erg lekker. Leuke avond gehad!
Uitstekend 2012-01-30 door charlie
't Stoute Soldaatje
Heerlijke avond gehad met de familie. Genoten van het diner met goede wijnen. Prima service. Wij komen zeker terug
Goed 2012-01-17 door Klaas_j
't Stoute Soldaatje
Wij waren hier afgelopen zondag zo rond 17.00. In eerste instantie konden we niet zitten omdat alles gereserveerd was maar omdat we alleen wat kwamen drinken was het toch mogelijk. Nadat we ons tafeltje toegewezen kregen was het personeel ons al snel vergeten. Zij waren vooral druk met onder het genot van een drankje en een sigaretje hun eigen weekend...
Slecht 2011-10-03 door knofje79
't Stoute Soldaatje
Mooie lokatie, mooie kaart. Maar vandaag (zondag) was om 16:30 tweederde van het terras gereserveerd voor het avondeten! Alle mooie tafeltjes aan het water waren dus leeg, en de rest was vol dus wij moesten weer weg. En na ons nog 2 auto's. Onbegrijpelijk, en het is helaas geen toevalstreffer. Vorige keer hadden we wel een plekje om ongeveer dezelfde...
Matig 2011-09-25 door Bawo