Restaurants in Nieuwerkerk aan den IJssel

Selecteer restaurant op de plattgrond voor meer informatie

De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Nieuwerkerk aan den IJssel. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Nieuwerkerk aan den IJssel. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!

Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel biedt 8 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Spaans en Italiaans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Nieuwerkerk aan den IJssel? De populaire restaurants in deze maand zijn Van S Wijn en Tapas, Cartoons en Van der Valk Hotel Nieuwerkerk.

refresh Top 10

“De lekkerste eetcafés van Nieuwerkerk aan den IJssel”

1. 1. Cartoons

Video van een restaurant in en om Nieuwerkerk aan den IJssel

Restaurant video van Betty's

Recente meningen van restaurants in Nieuwerkerk aan den IJssel

Van S Wijn en Tapas

Lekker gegeten. Een aanrader. Leuk restaurant, sfeervol, goede bediening. We hebben ons laten verrassen door van S. Het was heerlijk. Een prima rode wijn erbij...wat wil je nog meer. Een verrassing voor de smaakpapillen!

Goed 2012-04-19 door Rotterdam1961

Van S Wijn en Tapas

Leuke gerechtjes, maar qua smaak niet echt Spaans. Pata Negra veel te duur. Resterende prijzen vergeleken met andere tapas restaurant in omgeving (Rotterdam) ook erg hoog. Zaak op zich qua aankleding prima, gezellige sfeer.

Redelijk 2012-04-12 door angie1

Cartoons

Na anderhalf jaar niet geweest te zijn, toch weer eens een poging gewaagd om met vrienden te gaan eten. Ik schaamde me diep. Het personeel gedraagt zich echt bedroevend slecht. Terwijl wij wachten om wat te bestellen,zit het voltallige personeel aan de bar met hun telefoon te spelen. Als er wat van gezegd wordt, krijg je een vuile blik en...

Slecht 2012-03-21 door MJVR

Cartoons

Ziet er van binnen gezellig uit, maar er is een hoop mis. onlogische beslissingen zoals 3 grote ribs op een klein bord zodat je nieteens kunt snijden, vis waarvan organen niet goed verwijderd waren, in 3,5 uur tijd is maar 4 keer gevraagd of we iets wilden drinken en we hebben een klein half uur met onze borden op tafel...

Slecht 2012-03-18 door Hibben

Van S Wijn en Tapas

Leuke aanwinst voor Nieuwerkerk! Voor de tweede keer in korte tijd hier gegeten. Tapas waren weer erg lekker. En de spiesjes van tonijn zijn helemaal super! Op dinsdag, woensdag en donderdag onbeperkt tapas eten voor € 21,50 is een aanrader! Lekker wijntje erbij… Ik kan niet wachten op weer terug te komen!

Goed 2012-03-16 door Daiz