Nieuwerbrug

Nieuwerbrug biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Frans en Koffiebar.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Nieuwerbrug? De populaire restaurants in deze maand zijn De Florijn, De Bruggemeester en de Koffietuin.

refresh Top 10

“De lekkerste Thaise restaurants van Nieuwerbrug”

Video van een restaurant in en om Nieuwerbrug

Restaurant video van Palazzo

Recente meningen van restaurants in Nieuwerbrug

De Florijn

Uitstekende keuken, aangepast aan de wensen van de klanten is een goed voorbeeld voor andere restaurants en zo hoort het tensloote ook!! Het minpuntje is de hooghartigheid van het bedienend personeel en van de gastheer.

Goed 2012-02-08 door kingfly56

De Florijn

De Florijn is echt een avondje genieten. Het is een combinatie van klasse, vernieuwing én gezelligheid. Niet opgeprikt, maar gemoedelijk. Heerlijk! Een echte aanrader!

Uitstekend 2011-12-05 door Uniek

De Florijn

Nadat ik 7 avonden in de kookstudio van de Florijn actief ben geweest als 'leerling', wist ik wel heel zeker dat de Florijnbrigade echt gepassioneerd met eten, drinken en gastvrijheid bezig is. Fantastische workshops meegemaakt. Afgelopen donderdag met een zakenrelatie plaatsgenomen in het restaurant om het vijf gangen verrassingsmenu te proberen. Zou dat net zo goed bevallen. Zakelijk is toch...

Uitstekend 2011-10-29 door JanBosman

De Florijn

Afgelopen zondag met mijn lief een smaakvol, warm en intiem diner genoten in De Florijn. Voor ons de eerste maar zeker niet de laatste keer! De Bib Gourmand is een welverdiende vermelding door de keukenbrigade en de bediening. De passie spat er vanaf, zowel bij de attente en flexibele bediening als bij de chef. De keuze van het menu was...

Uitstekend 2011-10-25 door Jude

De Florijn

Wij hebben de Florijn 2 jaar geleden 'ontdekt'. Het eten is er uitstekend en de sfeer en service zijn zeer vriendelijk en klantgericht. Het eten is altijd van goede kwaliteit gebleken en vaak ook verrassend qua smaak. Uiteindelijk hebben wij ook (door onze goede ervaringen) bij onze bruiloft in de Florijn gegeten, ook dit was goed verzorgd en een succes.

Uitstekend 2011-10-18 door wijnand123