Nieuwegein

Nieuwegein biedt 51 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Mediterraan.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Nieuwegein? De populaire restaurants in deze maand zijn Huis de Wiers, Restaurant Rotisserie Zott en Eeterie 03402.

Video van een restaurant in en om Nieuwegein

Restaurant video van Beleving

Recente meningen van restaurants in Nieuwegein

De Middenhof

Afgelopen weekend in het restaurant gegeten, helaas vergane glorie. 20 jaar geleden was dit leuk,maar ze zijn in deze tijd blijven steken. Op zondag waren wij de enige gasten binnen, dat zegt ook wel voldoende. Alles wat je krijgt is veel en groot, tot het brood aan toe. Maar je kan matig en vlak eten niet verdoezelen met grote porties....

Matig 2012-05-23 door Proever79875

Bourgondisch Vreeswijk

Zaterdag heel lekker gegeten met een groot gezelschap alles netjes optijd op tafel, klasse voor een mooie prijs. Wij komen hier zeker terug.

Goed 2012-05-22 door Martin63

Pannenkoekenrestaurant Vreeswijk

Zondag mijn verjaardag gevierd Eert lekker buiten in de zon wat gedronken met stok brood en kruideboter, daarna met 9 volwassenen en 5. Kinderen heerlijke pannenkoeken op in een mooie ruime schone zaak. De sate is ook aan te bevelen .

Goed 2012-05-22 door Martin63

Pannenkoekenrestaurant Vreeswijk

Het is alweer een tijdje terug dat ik hier een pannenkoek ben gaan eten, maar ik vond de pannenkoek zelf niet erg bijzonder.. Minder goed dan dat ik van een pannenkoekenrestaurant verwacht maar meer een "thuis" pannenkoek. Vrij klein en de italiaanse pannenkoek had erg weinig smaak. Het restaurant ziet erg wel erg leuk uit en is natuurlijk superleuk gelegen...

Goed 2012-05-22 door M4rijke

Chandra Bowling & Partycentrum

Vandaag geweest met een marktplaats aanbieding (bowlen en sate, patat en drankje). Mooie banen, erg attente en aardige bediening en het eten was heerlijk. Een aanrader!

Goed 2012-05-19 door Anacha