Chinees-Indisch (1)
De Woude (2)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Nieuwe Niedorp
Sorteren op:
Nieuwe Niedorp
Nieuwe Niedorp biedt 5 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Lunchroom, Vis en Europees.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Nieuwe Niedorp? De populaire restaurants in deze maand zijn Red Chilli, Lunch- en tearoom Heerlijck en Arcobaleno.
“Nieuwste aanwinsten in Nieuwe Niedorp”
- 1. Lunch- en tearoom Heerlijck
- 2. De Rijd
- 3. Arcobaleno
- 4. Happy Garden
- 5. Red Chilli
- El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Vis & Ko - Haarlem
Familielunch op zondag - speciale all in lunch - €49,50 p.p. - geldig van 29 apr t/m 8 juli - Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei
Recente meningen van restaurants in Nieuwe Niedorp
Red Chilli
Al jaren pretenties. De wisselende onvolkomenheden merkt niet iedereen. Geen concurrentie in de omgeving dus mogen de liefhebbers van de Aziatische keuken blij zijn met dit restaurant. Helaas te lange wachttijden, te hoge prijzen en wat teveel poeha. Bovendien te weinig licht op tafel.
Redelijk 2012-01-15 door Rob1
Red Chilli
Zijn afgelopen zaterdagavond te gast geweest! Je moet ook wel de tijd nemen/hebben, maar dan krijg je ook heeerlijke gerechten voorgeschoteld! Een absolute aanrader en de benaming Vietnamees is zeer oud, Aziatisch is een betere benaming van dit Toprestaurant. (prijs 80,00 p/p voor een 5 uur avondvullend eetfestijn!)
Uitstekend 2011-12-05 door westwouders
Red Chilli
Goed eten! Met recht culinair Aziatisch. Prijzen zijn aan de hoge kant, maar de producten zijn wel zeer vers en goed. Misser vond ik alleen de prijzen voor de zeer sumiere glazen wijn. Het glas was slechts voor 1/5 gevuld en daar betaal je dan 5.30 per glas voor...
Goed 2011-02-18 door FloraBella
Red Chilli
We hebben hier heerlijk gegeten. De bediening was meer dan vriendelijk. Maar ook bij ons redelijk lange wachttijden tussen de gangen. Vind de prijs/kwaliteit verhouding echter uit balans. Is behoorlijk aan de prijs, ober vroeg zelf al of we meer wilden omdat veel mensen na het 3 gangen verrassingsmenu nog trek hebben. Absolute misser is het ongevraagd openen en...
Redelijk 2011-02-05 door sas67
Red Chilli
Heerlijk eten. Uitstraling van buiten ziet er niet veelbelovend uit. Maar als je binnen bent, dan weet je niet waar je moet kijken. En de mousserende Sake, wat is dat heerlijk....Ik drink het zeker 2-3 keer per avond als wij hier zijn. Ze hebben een geweldige wijnkaart en sommelier. Zorg ervoor dat je er de tijd voor neemt als je...
Uitstekend 2010-09-30 door Sherina