Dit zeggen de gasten over restaurants in Nieuw Lekkerland

Blue Lotus

lopend buffet en redelijke keus goed klaar gemaakt en lekker Vlotte bediening Snap alleen niet waarom hij eerst de saus in de wok doet en daarnaar het vlees. Ik zou het andersom doen. Kan beter een nieuwe grill plaat aanschaffen die is te klein als het vol zit in de zaal. Koelt snel af. Maar voor de rest gaat we regelmatig terug om er te...

Redelijk 2009-12-13 door boute122

Blue Lotus

1 Keer gegeten en is goed bevallen. De zaak is een beetje krap ingericht maar het eten was heerlijk De kok was een beetje eigengereid maar kwam naderhand wel los.

Goed 2007-11-02 door Proever5050

Blue Lotus

Sinds er gewokt kan worden heeft het restaurant voor mij meerwaarde gegregen. Het is verwonderlijk dat er vanuit de kleine keuken zoveel lekkers kan komen ook vanaf de kaart. Als bekend is dat er een speciale gelegenheid is om het restaurant te bezoeken krijg je een klein presentje.

Goed 2006-01-20 door happert

Blue Lotus

We hebben hier lekker gegeten met een grote groep. Er wordt het wok-waar-je-bij-staat systeem gebruikt, dus eerst je eigen ingredienten kiezen, met een saus naar keuze, daarna wordt het gewokt waar je bij staat! verse ingredienten, dus lekker! Service was typisch voor chinese restaurants kortaf, maar wel snel

Goed 2006-01-19 door Proever42565

Nieuw Lekkerland

Nieuw Lekkerland biedt 1 restaurants.

refresh Top 10

“Beste bediening van Nieuw Lekkerland”

1. 1. Blue Lotus

Video van een restaurant in en om Nieuw Lekkerland