Restaurants in Nieuw Lekkerland
De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Nieuw Lekkerland. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar
op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Nieuw Lekkerland. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!
Nieuw Lekkerland
Nieuw Lekkerland biedt 1 restaurants.
“Verrassend lekker in Nieuw Lekkerland!”
- Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december - Chez Antoinette - Deventer
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,- - al Bacaro-Osteria Italiana - Amsterdam
3-gangen á la carte lunchmenu - glas sprits of prosecco - €28,- i.p.v. €33,- p.p. - geldif t/m 30 juni
Recente meningen van restaurants in Nieuw Lekkerland
Blue Lotus
lopend buffet en redelijke keus goed klaar gemaakt en lekker Vlotte bediening Snap alleen niet waarom hij eerst de saus in de wok doet en daarnaar het vlees. Ik zou het andersom doen. Kan beter een nieuwe grill plaat aanschaffen die is te klein als het vol zit in de zaal. Koelt snel af. Maar voor de rest gaat we regelmatig terug om er te...
Redelijk 2009-12-13 door boute122
Blue Lotus
1 Keer gegeten en is goed bevallen. De zaak is een beetje krap ingericht maar het eten was heerlijk De kok was een beetje eigengereid maar kwam naderhand wel los.
Goed 2007-11-02 door Proever5050
Blue Lotus
Sinds er gewokt kan worden heeft het restaurant voor mij meerwaarde gegregen. Het is verwonderlijk dat er vanuit de kleine keuken zoveel lekkers kan komen ook vanaf de kaart. Als bekend is dat er een speciale gelegenheid is om het restaurant te bezoeken krijg je een klein presentje.
Goed 2006-01-20 door happert
Blue Lotus
We hebben hier lekker gegeten met een grote groep. Er wordt het wok-waar-je-bij-staat systeem gebruikt, dus eerst je eigen ingredienten kiezen, met een saus naar keuze, daarna wordt het gewokt waar je bij staat! verse ingredienten, dus lekker! Service was typisch voor chinese restaurants kortaf, maar wel snel
Goed 2006-01-19 door Proever42565