Nieuw Beijerland

Nieuw Beijerland biedt 2 restaurants.

refresh Top 10

“Lekker eten in Nieuw Beijerland”

1. 1. het Wapen van Nieuw-Beijerland
  2. 2. De Drie Linden

Video van een restaurant in en om Nieuw Beijerland

Restaurant video van Woo-Ping

Recente meningen van restaurants in Nieuw Beijerland

De Drie Linden

Weet niet wat de vorige schrijver bedoelt. Wij hebben ontzettend lekker gegeten en de sfeer was gezellig en ongedwongen. Dus ik zou zeggen: wil je lekker en gezellig eten, dan moet je echt hier naartoe

Uitstekend 2012-01-25 door vleuten

De Drie Linden

Hier omstreden vorige week voor de eerste keer gegeten het verbaast me dat dit grand café dat restaurantje speelt zulke goede recensies krijgt denk dat het te maken heeft met hoeveel mensen hier eten want er zit bijna nooit iemand. Eten was matig en sfeer was sfeerloos.

Matig 2012-01-17 door Stevieo

het Wapen van Nieuw-Beijerland

Heerlijk gegeten. Personeel als zwarte piet aan tafel, Leuk! Zeer goede ontvangst. Leuke antourage... Eten: over nagedacht. Vers en heel smakelijk en mooi opgediend. Nadeel : bij een vol restaurant haast geen normale conversatie mogelijk. Oorzaak alles is in het interieur glad en weerkaatst geluid. Tip naar uitbater: pas wat stoffering toe voor demping geluid.

Goed 2011-12-04 door jalez

het Wapen van Nieuw-Beijerland

Zondag 2 oktober hier weer gegeten. Is altijd lekker en zeker gezellig. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke, hartelijke maar vooral ook correcte bediening. Deze week de nieuwe kaart, ben erg benieuwd. Tot snel maar weer!

Goed 2011-10-05 door Laska

het Wapen van Nieuw-Beijerland

Een gezellig restaurant , het eten was heerlijk , weer nieuwe dingen geproefd ook altijd leuk , en de bediening is aardig ,Dus ga het ook een keer proberen zeker een aanrader , wij komen nog een keer terug zeker weten.

Goed 2011-07-17 door etenwatdepotschaft