Niehove
Niehove biedt 1 restaurants.
- Da Sebastiano
Korting - Bij de combinatie hoofdgerecht / nagerecht een voorgerecht naar keuze gratis - geldig van vrijdag t/m zondag - Restaurant Heerlijk eten en drinken
10% korting op onze verrrassingsmenu's - di t/m do via online reserveringen op de verrassingsmenu's van €25,- & €28,- - Het Geheim Van Edam
Speciaal 5 gangen menu - van 6 t/m 18 februari voor € 35,- produkten van Slagerij Waterlant's Weelde uit Oosthuizen
Recente meningen van restaurants in Niehove
Café Eisseshof
We hebben hier nu twee keer gegeten met vrienden we zijn nog steeds erg enthousiast. Het eten is heerlijk, de sfeer en de bediening prima. We komen beslist weer terug.
Uitstekend 2011-05-25 door CORenATIE
Café Eisseshof
recentelijk gegeten met vrienden na een bezoekje aan het fraaie realisten museum Mohlman in Appingedam . de Eisseshof ligt op een een prachtig plekje aan hoger gelegen plein om de oude kerk in een klein idyllisch dorpje in Groningen, waar je zeker geen Indonesich restaurant verwacht. na afloop is ons oordeel lovend : de rijsttafel was mooi uitgebalanceerd met alle klassieke...
Uitstekend 2010-10-13 door ljdegroot
Café Eisseshof
Wat een mooie en gezellige plek om heerlijk indonesisch te eten. Bovendien word je ook nog eens supervriendelijk bediend en verzorgd. Voelt alsof je gezellig bij vrienden gaat eten. Erg leuk en lekker dus! Ook kindvriendelijk.
Uitstekend 2010-06-28 door marca
Café Eisseshof
Dit restaurant blijft keer op keer een aangename verrassing. Zowel voor de lunch als voor een diner is dit een aanrader op een prachtige en verrassende plek. Waar het diner een prachtige waaier biedt aan Indonesische gerechten is de lunchkaart een combinatie van "Hollandse" klassiekers (en zelfs huisgemaakte muesli!) en enkele Indonesische gerechten. En alles in een prettige sfeer, binnen...
Uitstekend 2010-06-06 door Proever uit Groningen
Café Eisseshof
Onverwacht, leuk en lekker! In het Groninger ommeland, in een oudhollands pand troffen wij een exotische menukaart met heerlijke Indonesische gerechten. Genieten en een ommetje waard!
Uitstekend 2010-04-10 door rietmolen
via mobiele app