In de keuken van Floris

Website: www.indekeukenvanfloris.nl
E-mail: info@indekeukenvanfloris.nl
Geopend (of niet?)

Keuken: Frans, Fusion, Internationaal, Wereldkeuken
Keuken open: . Vakantiesluiting van 26 juli 2009 t/m 27 augustus 2009 en van 27 december 2009 t/m 28 januari 2010.
Chef: Floris Versluijs
Maitre: Margot Los
Sommelier: Margot Los
Minimum menuprijs: €54.00
Huiswijn per glas: €3.95
Betalen:
Kenmerken: Groepen max. : 35, Chef's tafel max. : 35, Lactose vrij, Vrij parkeren, Makkelijke entree, Begane grond, Hip/trendy, Meekijken in de keuken toegestaan, Rolstoel toegankelijk, 24/12, 25/12, 26/12

Share |

Verdeling van de 107 meningen

74%

15%

Beoordelingen van gasten samengevat

‘Een aangename verrassing.’ De gerechten hier zijn ‘schitterend opgemaakt met oog voor detail’, wat leidt tot ‘onbeschoft heerlijk genieten’. Eten hier is dan ook ‘bijzonder – omdat je niet zelf kunt kiezen van een kaart eet je gerechten die je anders misschien niet zou kiezen’. Je krijgt ‘kleine gerechtjes, en aan het einde heb je toch genoeg gegeten’. Binnen is het ‘klein en gezellig’; ‘doordat je in de keuken zit, heb je een uitzicht dat je normaliter in een restaurant niet tegenkomt’. Het menu is opgebouwd uit negen gangen. Met bijpassende wijnen en een glas champagne als aperitief komt de gemiddelde besteding uit op zo'n 100 euro per persoon.

Ook restaurants beoordelen? Meld je aan als proever op iens.nl!

Restaurant Foto's

Dit restaurant zegt over zichzelf

Dit zeggen de gasten over In de keuken van Floris

leo los
Uitstekend 04-09-2010
0 0
Voor de zomervakantie hebben wij met z'n vieren een heerlijke avond gehad bij Floris. Wat een culinaire verrassingen en wat een passie voor wijnen!Je bent er helemaal uit! Een geweldig team van mensen. Allemaal!! In september is het menu weer geheel veranderd en wij gaan dan zeker terug!!!!
mampax
Uitstekend 26-08-2010
0 0
Dit is nu eens echt een avond genieten, geweldige wijnen proeven, culinair genieten! TOPZAAK!
Liesje1979
Uitstekend 12-08-2010
0 0
Op dinsdag 13 juni was Floris zijn keuken exclusief voor ons jaarlijks MT diner geopend. Met 23 collega's gingen wij voor arrangement 3. Na onthaal met de champagne proeverij waren onze zintuigen geprikkeld en zat de stemming er meteen goed in. Het team van Floris serveerde vervolgens 9 smaakvolle en spannende gerechten versterkt met een bijzonder gevarieerd wijnarrangement. Een aantal van ons at geen vis of vlees en dit was geen
eeerland
Goed 25-07-2010
0 0
Leuke kleine gerechtjes die je smaakpapillen kietelen. Wijnarrangement goed (alhoewel je na de zesde wijn het verschil uit het oog begint te verliezen). Saparrangement (voor de Bob) matig tot smerig.
Bijl
Redelijk 20-07-2010
0 2
Enige tijd geleden zijn wij hier met vrienden gaan eten. Voor wat betreft het eten en de wijnen kunnen we niet anders zeggen dan dat deze erg goed waren. Helaas was de avond gestart met een enorme domper... Omdat 2 vrienden om prive redenen op het laatste moment niet mee konden gingen we uiteindelijk met 5 personen. Toen we dit bij het restaurant aangaven kregen we een enorm boze

NB Bekijk alle meningen van In de keuken van Floris bij het Meningen tabje.

Beoordeel In de keuken van Floris zelf!

Je mening dient te gaan over In de keuken van Floris. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.

Algemene indruk:
Slecht Matig Redelijk Goed Uitstekend