Het Wapen van Munster

1483 BK De Rijp
Telefoon: toon telefoonnummer
Geopend (of niet?)

Keuken: Belgisch, Biologisch, Brasserie, Hollands, Vis
Keuken open: . Ma gesloten. Di keuken open van 10:00 tot tot 22:30,wo keuken open van 10:00 tot tot 22:30,do keuken open van 10:00 tot tot 22:30,vr keuken open van 10:00 tot tot 22:30,za keuken open van 10:00 tot tot 22:30,zo keuken open van 10:00 tot tot 22:30. Vakantiesluiting van 18 oktober 2010 t/m 1 november 2010.
Gemiddelde menuprijs: €35.00
Betalen:
Kenmerken: Bar, Biologisch, Per boot bereikbaar, Kroket, kip, friet, appelmoes, Kind vriendelijk, Kinderen mogen rond lopen, Kindermenu, Klassieker, Verschoon tafel, Honden toegestaan, Fingerfood, Kleurtjes/kleurplaat/spelletjes aanwezig, Gluten vrij, Groepen max. : 40, Kinderstoel, Lactose vrij, Loungeplek, Lunch, Magnetron aanwezig voor potjes, Tuin, Serre, Terras, Nabij water, Pannenkoeken, Vrij parkeren, Buiten spelen in het zicht, Privé ruimte max. : 40, Makkelijke entree, Begane grond, Invaliden parkeerplaats, Invaliden toegangspad, Rode Kruis getest, Invaliden wc, Rolstoel/hulpmiddelen aanwezig, Zakelijk, Romantisch, Overnachten mogelijk, Afhalen, Meekijken in de keuken toegestaan, Rolstoel toegankelijk, Wifi, 24/12, 25/12, 26/12

Fris verdient een flesje

Share |

Verdeling van de 16 meningen

75%

12%

12%

Beoordelingen van proevers samengevat

Nog onvoldoende recente beoordelingen om samen te vatten

muze31
Uitstekend 16-07-2010
0 0
Een restaurant scoort sowieso al punten als je de dag ervoor belt dat je zin hebt in mosselen, en dan hoort dat die niet op de kaart staan maar natuurlijk geregeld kunnen worden. Als die traditioneel bereide mosselen met 4 sausjes, 2 soorten groenten en aardappeltjes en frietjes dan ook nog eens smaken zoals je bedacht had,dan is er helemaal niks meer aan de hand. Tel daar de vriendelijke dames
Maarten_Le_Chef
Goed 09-05-2010
0 0
Soms dik-hout-zaag-maar-planken maar meestal een Bourgondische avond in het warme nest van familie Blokdijk. Laat je verwennen met mooie producten en wijnen. Leuke kaart.
pattyvlijm
Uitstekend 22-04-2010
0 0
Eerst aan de bar wat oesters smikkelen met een lekker flesje wijn of bubbels. Dan het flesje mee naar de tafel en niet kunnen kiezen wat we nemen want alles is lekker! De ribeye met (apart bestellen) ganzenleverkrullen is toch wel mijn favoriet! Het is voor mij steeds weer een feestje om hier te eten! Alleen mis ik meestal muziek. Of dat nu bewust is of ze vergeten het op te zetten.. dat
Altijd trek
Uitstekend 05-04-2010
0 0
Wat een leuke tent! De inrichting oogt gezellig rommelig net alsof je bij iemand thuis bent of in een oude bruine kroeg. Ik heb wel medelijden met degene die dit allemaal moet afstoffen want het staat en hangt vol met allerlei attributen trompet tot hoofdstel. We hebben hier met de Paas gebruncht. Vooraf was de keuze uit sashimi van tonijn, gerookte zalm en Hollandse garnalen of Kalfslende met een kroketje van
Culinelle
Uitstekend 01-04-2010
0 0
Onlangs hier gegeten met groep van twaalf personen. Ik was aangenaam verrast door de kaart met moderne gerechten in dit restaurant met erg traditionele uitstraling. Het restaurant met de grote hoeveelheid oude koek- en beschuitblikken aan de muren heeft de sfeer van een gezellige dorpskroeg of eetcafé, waarbij je eerder een Wiener Schnitzel of varkenshaas met champignons zou verwachten dan de hier geserveerde kreeft of sashimi. Er waren diverse luxe

Beoordeel zelf!

Je mening dient te gaan over het restaurant. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.

Algemene indruk:
Slecht Matig Redelijk Goed Uitstekend