India Corner

2012 DH Haarlem
Telefoon: toon telefoonnummer
Geopend (of niet?)

Keuken: Indiaas
Keuken open: . Ma gesloten. Di keuken open van 17:30 tot tot 22:30,wo keuken open van 17:30 tot tot 22:30,do keuken open van 17:30 tot tot 22:30,vr keuken open van 17:30 tot tot 22:30,za keuken open van 17:30 tot tot 22:30,zo keuken open van 17:30 tot tot 22:30.
Chef: Asif Iqbal
Maitre: Miriam Iqbal
Gemiddelde menuprijs: €24.00
Betalen:
Kenmerken: Bar, Catering, B.N. spot, Kind vriendelijk, Honden toegestaan, Kleurtjes/kleurplaat/spelletjes aanwezig, Gluten vrij, Magnetron aanwezig voor potjes, Terras, Parkeergarage, Makkelijke entree, Begane grond, Zakelijk, Hip/trendy, Rustig praten, Romantisch, Meekijken in de keuken toegestaan, Rolstoel toegankelijk, 24/12, 26/12

Share |

Verdeling van de 34 meningen

76%

21%

Beoordelingen van gasten samengevat

Afgelopen jaar grondig verbouwd, waarvan de eigenaar ‘geregeld op de fiets met tassen vol groen en ander vers spul’ langskomt. De lamscurry madras en de garlic naan zijn aanraders, al is ‘pikant hier ook echt pikant’. Ook de toetjes ‘zijn hier fantastisch’ en het is ‘allemaal niet duur, zeker niet gezien de kwaliteit’. India Corner is ‘klein, modern, sfeervol met goede stoelen’ en heeft een bediening die ‘niet pretentieus, erg vriendelijk en attent’ is. Je ‘voelt je er welkom’ en menigeen komt hier ‘elke keer gelukkig naar buiten’.

Ook restaurants beoordelen? Meld je aan als proever op iens.nl!

Restaurant Foto's

Dit zeggen de gasten over India Corner

julie-pomme
Uitstekend 24-08-2010
0 0
Toprestaurant. Hemels! Een echte aanrader, zo verfijnd en eerlijk. Its the place to be. Julie-Pomme
Dominique#
Uitstekend 24-06-2010
0 0
Het beste Indiase restaurant van Haarlem! Heerlijk eten, fijne bediening en prijs/kwaliteit uitstekend. Buiten op het terras ook goed vertoeven! Ondanks de verdekte opstelling op het houtplein is het altijd gezellig druk. Ze staan tegenwoordig met meer personeel in de bediening, dus altijd goede en snelle service!
pkbinda
Goed 13-06-2010
0 0
Smaak/kwaliteit varieert van 'heel goed' tot 'voldoende'. Laatste keren was het 'voldoende', al heb ik er in het verleden vaker heerlijk gegeten. Bediening is vriendelijk. Als het druk is, hou rekening met lange wachttijden tot wel een uur! Tip: buiten de spits reserveren.. ;)
Maxk
Uitstekend 21-04-2010
0 0
de sfeer is helemaal in orde, en dan is het eten werkelijk fantastisch. De madras soep is heerlijk kruidig en elke keer weer een verrassing. de curry's zijn allemaal met groente te krijgen, perfect voor de vegetarier, en de smaak is door de verse ingredienten werkelijk van buitengewone kwaliteit. De bediening is erg vriendelijk en attent. Ik krijg er geen genoeg van!
Gonda
Uitstekend 07-04-2010
0 0
Een aantal jaar geleden dineerde ik regelmatig bij Inda Corner. Omdat mijn werklocatie veranderde, ben ik Inda Corner uit het oog verloren. Vorige week was ik in de buurt en heb er weer verukkelijk gegeten. Ik was vergeten hoe heerlijk verfijnd de Indiaase gerechten hier smaken! De zaak is verrassend gemoderniseerd. Ik werd bediend door hetzelfde jong en enthousiast team, het was een warm weerzien. De service is als vanouds

NB Bekijk alle meningen van India Corner bij het Meningen tabje.

Beoordeel India Corner zelf!

Je mening dient te gaan over India Corner. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.

Algemene indruk:
Slecht Matig Redelijk Goed Uitstekend