Samba de Geulhof
7.5
7.5
6.9
(Restaurateur?, wijzig hier gratis uw gegevens)
Maastrichterweg 6
6231 BK Meerssen
Telefoon: toon telefoonnummer
Geopend (of niet?)
Betalen:

Kenmerken: Brand bier, Kind vriendelijk, Kindermenu, Entertainment, Terras, Vrij parkeren

Verdeling van de 4 meningen
75%
25%
Beoordelingen van proevers samengevat
‘Absoluut een van de beste wokrestaurants in de omgeving, met een grote diversiteit in bereiding.’ Ook een zaak voor wie niet van vlees houdt: het restaurant biedt ‘veel alternatieven’. ‘Gezellig ingericht met een openhaard en drie verschillende ruimten, waardoor ook grote groepen een gevoel van privacy hebben.’
Proever55148
Vind je deze recensie nuttig?
Eerste kerstdag wezen wokken, het was uitstekend. We werden ontvangen met een lekker glas champagne, daarna lekker gegeten. De kerstman kwam ook nog langs, en het personeel was onlangs de drukte uitstekend!
Proever42708
Vind je deze recensie nuttig?
Een van de beste Wok restaurants uit de omgeving. De Mongoolse grillplaat is meer dan de moeite waard; zowel de vis als de biefstuk!
Proever9894
Vind je deze recensie nuttig?
Een erg gezellig restaurant. De bediening is erg vriendelijk.
Het eten is heerlijk, vooral de wokgerechten. Er is namelijk ook een bbq/mongoolse tafel, wokkken had echter de voorkeur omdat je daar uit lekkere sauzen kunt kiezen.
Neem wel telkens kleine porties en pauzes tussen de porties, dan heb je een leuk avondvullend programma.
Een aanrader.
Vind je deze recensie nuttig?
Wokrestaurant zoals er al meer zijn. Dit restaurant is echter gezellig en het personeel is erg vriendelijk. Ze hebben zelfs gezongen voor mijn verjaardag en ik kreeg een dessert van de zaak!