Frans (1)
Haps (1)
Heesch (6)
Meer...37 niet getoond
Nederasselt
Nederasselt biedt 1 restaurants.
- Het Geheim van Wieringen
Betaalbaar dineren na dure decembermaand - in januari & februari 5 gangen Geheim menu voor €25,- / 6 gangen voor €35, - De Ondeugd
Drie gangenmenu naar keuze van het a-la-cartemenu voor EUR 28,50. Gelding van maandag t/m woensdag. - Puri Indonesia
Rijsttafel naar keuze - februari aanbieding voor 4 personen voor €99,- incl. een fles huiswijn
Recente meningen van restaurants in Nederasselt
Burgers en Buitenlui
Wat een heerlijke gerechten! We hebben genoten van het 5 gangen verrassingsmenu; dit was gerecht na gerecht echt om van te genieten, met bijpassende wijnen (per glas) en meer dan ruime porties. De bediening heeft gezorgd voor een fantastische sfeer in combinatie met de omgeving! Wij komen absoluut terug! Jeroen en Sandra
Uitstekend 2011-10-05 door Jeroentje36
Burgers en Buitenlui
Voor de tweede keer met vrienden bij Burgers en Buitenlui gegeten. Blijft leuk en lekker! Eerst gezellig een borrel aan de bar en daarna het restaurantgedeelte in. Leuke bediening en genoeg keuze tussen vlees en vis. Favoriet: de kalfsoester. Aanrader dus!
Uitstekend 2011-01-24 door pjotterd
Burgers en Buitenlui
Afgelopen weekend, 27 november, hebben we met het gezin bij Burgers en Buitenlui gegeten. M'n vrouw en ik hebben gekozen voor een viergangen menu, standaard is het een drie gangen maar je kunt het uitbreiden met soep. De wildgerechten zagen er allemaal verzorgd uit, daarnaast was de smaak ook erg verfijnd. De verschillende wijnen per gang paste er ook erg goed...
Uitstekend 2010-11-29 door Fam. v. Vlijmen
Burgers en Buitenlui
Tijdens het gure winterweer met mijn familie hier heerlijk gegeten. Er heerste een goede sfeer en de bediening is erg vriendelijk. Ik had gekozen voor de rundersuccade en livarvarken met zachte rode wijnsaus. Smaakte erg goed. De kok weet wat hij doet. Ook het nagerecht was erg lekker (citrusvruchten met ijs). Al met al een zeer geslaagde avond en...
Goed 2010-11-28 door Zeno
Burgers en Buitenlui
Na afstuderen van mn broertje met het hele gezin uit eten geweest bij Burgers en Buitenlui, super avond gehad! Ontvangen bij het openhaardvuur, daarna verplaatst naar de achterste eetzaal. We hebben genoten van een heerlijk wildmenu, vriendelijke bediening, fijne sfeer. Aanrader!
Uitstekend 2010-11-28 door Femke85