Frans (1)
Hollands (1)
Internationaal (1)
Wereldkeuken (1)
In de buurt:
't Harde (4)'t Loo-Oldebroek (1)
Balk (6)
Epe (27)
Follega (1)
Meer...41 niet getoond
Nagele
Nagele biedt 2 restaurants.
- Restaurant Vis aan de Maas
Korting - 15% korting op de rekening (ex. dranken) als u via IENS reserveert - geldig op wo & do t/m 7 maart - Da Sebastiano
Korting - Bij de combinatie hoofdgerecht / nagerecht een voorgerecht naar keuze gratis - geldig van vrijdag t/m zondag - De Ouzerie
Menu voor 2 pers - brood+aioli, 2 koude en 2 warme tapas, 0,5L huiswijn voor € 29,50
Recente meningen van restaurants in Nagele
Schokkerhaven
Perfecte locatie met bijzonder mooi uitzicht. Mooie ambiance en goede keuken en vriendelijke bediening. Goede parkeer mogelijkheden en centraal om af te spreken. Een aanwinst voor Flevoland ook gewoon voor een borrel of om bij te praten.
Uitstekend 2010-10-07 door Halma
Schokkerhaven
Zelden heb ik zo lekker gegeten als hier! Ook de sfeer en natuurlijk het uitzicht zijn hier geweldig. Zeker de moeite waard om heen te gaan!
Uitstekend 2005-08-28 door Proever37979
Schokkerhaven
We hebben diverse keren bij restaurant Schokkerhaven gegeten en telkens was het eten heerlijk en de sfeer ontzettend gezellig. Daarom, en om het prachtige uitzicht, blijven we graag terugkomen!!
Goed 2005-08-19 door Proever37505
Schokkerhaven
5 juli 2005. In het voorjaar van 2003 \'ontdekten\' we restaurant Schokkerhaven. De ervaringen zijn alleen maar positief. De bediening is er hartelijk, het eten is smakelijk, het ziet er goed uit. Er is een seizoensgebonden afwisseling in de menukaart. Denk aan mosselen, wild, een zomerse maaltijdsalade of een aardbeiendessert. Lekker! Bij elk gerecht is een passende wijn te bestellen. En...
Uitstekend 2005-07-05 door Proever35166
Schokkerhaven
26 Maart gegeten bij dit restaurant, bij toeval hier terecht gekomen via de mooie jachthaven. Het eten was heerlijk, de inrichting met veel hout en scheepsartikelen, bediening erg hartelijk ( ook voor onze kinderen) Jammer dat wij zo ver weg wonen !
Uitstekend 2005-03-29 door