Naarden

Naarden biedt 25 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Italiaans en Frans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Naarden? De populaire restaurants in deze maand zijn De Turfloods, Fine en Il Vecchio (voormalig Pazzo30).

refresh Top 10

“Verrassend lekker in Naarden!”

1. 1. Fine
  2. 2. Het Arsenaal
  3. 3. Mixit
  4. 4. Restaurant Lan Tin
  5. 5. Melati
  6. 6. De Turfloods
  7. 7. Havencafé Gooimeer

Video van een restaurant in en om Naarden

Restaurant video van Del Mondo

Recente meningen van restaurants in Naarden

Il Vecchio (voormalig Pazzo30)

Simpel en zeer degelijk Italiaans eten. Vlotte bediening en goede prijzen. Sfeer is goed; het restaurant ziet er warm en knus uit en er zitten veel gezellige mensen.

Uitstekend 2012-05-23 door kris1965

Het Arsenaal

Wij wonen in Naarden en na lange tijd weer eens eten bij het Arsenaal. Je kunt gewoon naar binnen lopen, reserveren is niet meer nodig. Dat is ook geen wonder: aparte bediening, hautain en dom. Voortje is wel ok, coquilles en cesar salad. Hoofdgerecht entrecote, droog en met een of andere kant en klare saus. "Heeft het gesmaakt, dit is...

Slecht 2012-05-18 door michael7

Het Arsenaal

Helaas, dit nooit meer. Eten smakeloos. bediening over elkaar roddelen tegen de gasten en zeker niet gastvrij, het tegendeel is waar. Dat soort zaken verwacht je niet in een restaurant van dat niveau en zeker niet van de manager. Op het laatst een slap verhaal dat wij een beetje in het "verdom" hoekje zaten ( midden in het lokaal ) en...

Slecht 2012-05-15 door frecar

`t Vossenhol

Leuk restaurant als je van pannenkoeken houdt, als je daar niet van houdt dan heb je een beetje pech en dat is jammer, zou meer moeten zijn. Erg leuk ingericht binnen, buiten is het een beetje saaie boel.

Redelijk 2012-05-01 door fijnproever1974

Eetcafé Bastion

leuke mensen, goede bediening en goed eten. en een heel ok bbq voor de straat afgelopen vrijdag aan te bevelen erik snabilie

Goed 2012-04-21 door eriksnabilie