Chinees (1)
Koningsbosch (1)
Landgraaf (25)
Limbricht (1)
Meer...27 niet getoond.Restaurants in Munstergeleen - Vis
Mis je een restaurant? Maak de Index compleet!
Munstergeleen
Munstergeleen biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Chinees, Italiaans
Zoek je een veel bekeken restaurant in Munstergeleen? De populaire restaurants in deze maand zijn Casa Italia, Lin's Garden en Grand City.
- Restaurant Karakter - Rotterdam
Avondje lekker uit eten - 5-gangen verrassingsmenu met producten van Hollandse bodem - €45,- p.p. - geldig t/m 17 juni - al Bacaro-Osteria Italiana - Amsterdam
3-gangen á la carte lunchmenu - glas sprits of prosecco - €28,- i.p.v. €33,- p.p. - geldif t/m 30 juni - Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december
Recente meningen van restaurants in Munstergeleen
Casa Italia
chefkok beetje langzaam met pizzas maar kwaliteit aan de goede kant wel vrolijke persoon want hij zingt regelmatig voor zijn gasten. kwaliteit eten is super, en voor de pizza tonno is zoooo lekker. bediening is ook heel goed. groeten, pino
Goed 2012-05-06 door pizzaitalia
Grand City
Compliment!! Ik heb in lange tijd niet zoooo lekker Chinees gegeten. Absoluut een aanrader en voor ons zeker voor herhaling vatbaar! Ook zeer te waarderen: een telefoontje of alles naar wens is. Zelden meegemaakt maar ik was er heel blij mee en dit getuigt van betrokkenheid, zowel naar je zaak als naar de klant! In 1 woord: SUPER!! Mij horen...
Uitstekend 2012-04-03 door marc70
Casa Italia
Simply amazing. Real Italian food from real Italian chef, everything prepared with fresh and healthy ingredients. Pasta is fantastic, portions are big and the sauces are prepared exactly as Italian tradition: I tried arrabbiata, Casa Italia, carbonara, bolognese... Never disappointed, you will feel like you really are in Italy for holidays. I totally recommend this place, it`s the best Italian restaurant in Limburg, as far...
Uitstekend 2012-01-05 door Gordon86