Restaurants in Muiderberg

Selecteer restaurant op de plattgrond voor meer informatie

De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Muiderberg. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Muiderberg. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!

Muiderberg

Muiderberg biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Mediterraan en Internationaal.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Muiderberg? De populaire restaurants in deze maand zijn Het Rechthuis, 't Lagerhuys en De Zeemeeuw.

refresh Top 10

“De beste Japanners van Muiderberg”

Video van een restaurant in en om Muiderberg

Restaurant video van Namaskar

Recente meningen van restaurants in Muiderberg

Het Rechthuis

Heerlijk gegeten, leuke bediening en leuke eigenaren. Enthousiast en houden van hun vak. Goed te bereiken door snelweg in de buurt. Prachtige omgeving, mooie wandelroutes en fietsroutes, kortom: Een gezellig hotel/restaurant, dus zeer aan te bevelen!!

Uitstekend 2012-04-02 door jo87

't Lagerhuys

Ziet er allemaal verzorgd uit. Het eten is goed van smaak. Op mijn opmerking dat ik zowel het voor- als hoofdgerecht niet bliefde (Restaurantweek), kwam in eerste instantie niets anders dan een stoicijnse blik. Aangegeven werd dat er twee 'tussengerechten' gekozen konden worden, maar niet als alternatief voor de eerder genoemde gerechten. Dus de twee gerechten die ik eigenlijk niet...

Redelijk 2012-03-07 door jandemeij

Het Rechthuis

Uitstekend gegeten, zeer verfijnde smaak. Wijnarrangement sloot bijzonder goed aan. Gastvrouw erg attent, bediening prima nog winst te boeken. Setting bij openhaard was top, prijs veel erg mee. Kortom positieve ervaring.

Uitstekend 2012-02-18 door Kralingen

Het Rechthuis

Geluncht. Ik had de garnalencurry. Het was niet bijzonder smakelijk en viel slecht. Reactie van het personeel was zeer teleurstellend. Het lag toch echt aan mij en niet aan de keuken!Jammer.

Slecht 2012-02-17 door DianaT

't Lagerhuys

Gisteravond hier heerlijk gegeten. Echt een verademing. Perfecte bediening en heerlijke gerechten. Wij hebben ons maar eens laten verleiden tot het dag menu. Meestal laten we dat aan ons voorbijgaan maar nu maar eens gedaan. Wat de chefkok ons dan voorzet is werkelijk fenominaal. Je moet natuurlijk wel van frans eten houden. Ben je in voor een groot bord met...

Uitstekend 2012-01-29 door xprezzo