Eetcafé (1)
Muiden (7)
Muiderberg (5)
Meer...7 niet getoond
Muiderberg
Muiderberg biedt 5 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Mediterraan en Internationaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Muiderberg? De populaire restaurants in deze maand zijn 't Lagerhuys, Het Rechthuis en De Zeemeeuw.
“Mooiste plekjes van Muiderberg”
- 1. 't Lagerhuys
- 2. De Zeemeeuw
- 3. Het Rechthuis
- 4. Any Dale
- 5. Eetcafé De Brink
- Restaurant Heerlijk eten en drinken
10% korting op onze verrrassingsmenu's - di t/m do via online reserveringen op de verrassingsmenu's van €25,- & €28,- - Chez Antoinette
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,- - La Passione
korting - kom tussen 17:00 en 18:00 en betaal €24,50 ipv €29,50 voor een 3 gangen menu.
Recente meningen van restaurants in Muiderberg
't Lagerhuys
Gisteravond hier heerlijk gegeten. Echt een verademing. Perfecte bediening en heerlijke gerechten. Wij hebben ons maar eens laten verleiden tot het dag menu. Meestal laten we dat aan ons voorbijgaan maar nu maar eens gedaan. Wat de chefkok ons dan voorzet is werkelijk fenominaal. Je moet natuurlijk wel van frans eten houden. Ben je in voor een groot bord met...
Uitstekend 2012-01-29 door xprezzo
Het Rechthuis
Leuk restaurant in een soort opkamer. Gezellige intieme sfeer en mooi uitzicht. Buiten speelgelegenheid voor kinderen. Het eten is lekker en de bediening vriendelijk.
Uitstekend 2011-11-19 door maaikef
't Lagerhuys
Bediening attent. Echter gemerkt dat ze niet veel op vooraad hebben. De laatste reerug hadden ze te lang in de oven gelaten- de kok wilde die niet meer serveren, als alternatief wilde onze gast een tournedos en die was ook op. De kok heeft wel z'n excuses aangeboden. Ik mocht niet mijn vlees well done, uiteindelijk kreeg ik een black...
Matig 2011-11-05 door Dannealle
Het Rechthuis
Uitstekend gegeten. Niets op aan te merken. Goede bediening. Aanwinst voor de stad.
Uitstekend 2011-10-22 door ged1961
't Lagerhuys
Zeer gastvrij ontvangen en erg lekker gegeten wat kan deze chefkok een verrassend menu in elkaar draaien ik lees dat dat sommige de porties te klein vinden? ik vind ze prima zo en waarom patat dat eeet je zaterdag toch al;-) Wat een superterras in het knusse dorpje. Ga zo door hier kom ik zeker weer!
Uitstekend 2011-10-01 door Triek