Eetcafé (1)
Huizen (32)
Kortenhoef (6)
Muiden (7)
Meer...9 niet getoond.Restaurants in Muiden - Vis
Mis je een restaurant? Maak de Index compleet!
Muiden
Muiden biedt 7 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Italiaans en Internationaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Muiden? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant Fort H, De Doelen en Graaf Floris V van Muyden.
“Nieuwste aanwinsten in Muiden”
- 1. Café Ome Ko
- 2. Della Nonna
- 3. Restaurant Fort H
- 4. De Doelen
- 5. Graaf Floris V van Muyden
- 6. Muiderslot
- 7. Stadscafé Vanouds Gieling
- Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept - Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 3 gangen keuzemenu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €29,50 - alleen geldig op zondag
Recente meningen van restaurants in Muiden
Graaf Floris V van Muyden
Met drie personen hier gegeten op een vrijdagavond. De zaak was stampvol, desondanks perfecte en attente bediening door een nog jonge gastvrouw. Eten is van redelijk tot goede (eetcafe)kwaliteit.
Goed 2012-05-05 door Proever44990
Restaurant Fort H
Wat een mooie locatie, wat een aardig personeel - maar wat een slecht eten. Ik weet niet wat er sinds de vorige bezoekers (allen in 2011) is gebeurd, maar het eten was werkelijk heel ver onder de maat. Een Tom Ka Kai die naar niets smaakte (met een paar drijvende blokjes geperst kippenvlees), slappe asperges (in venkelwater gekookt?), een waterige...
Slecht 2012-04-29 door gabrielle123
Della Nonna
Toptent! Prima ambiance, erg vriendelijke bediening, enthousiast en alles uit het hoofd. Het eten was er snel en erg lekker. Ze maken alles zelf, tot de koekjes bij de koffie aan en dat proef je! Ondanks dat alles voor een hele nette prijs. We hebben er van genoten, absoluut een aanrader.
Uitstekend 2012-04-15 door egbertvenema
Graaf Floris V van Muyden
In de tijd dat bedrijfsleider Coen de scepter zwaaide, kwamen wij er regelmatig en altijd waren we tevreden. Vorige week weer eens geweest. Wat een teleurstelling. Er werd nonchalant gevraagd of we wat water wilden, later bleek daar 4,50 voorin rekening gebracht. Bediening ongeinteresseerd en traag, geen zichtbare leiding, fout bestek bij de gerechten, groente was koud, escargots waren waterig,...
Slecht 2012-04-07 door MarcelK62
Graaf Floris V van Muyden
Binnen een aantal jaren is Floris V verandert van een gemoedelijk eetcafé in een doorsnee restaurant. Niveau van de bediening is weliswaar gestegen, maar daarmee ook het prijspeil. De kaart heeft duidelijk ingeboet aan originaliteit en diversiteit. Pompoensoep was okay, maar het Zwaard van de Graaf kon niet overtuigen. Pennetje satevlees + wat frites is voor ruim 16 Euro duidelijk overpriced....
Matig 2012-03-20 door henq