Chinees (1)
Bergschenhoek (5)
Berkel en Rodenrijs (11)
Bleiswijk (7)
Boskoop (10)
Capelle aan den IJssel (35)
Gouda (61)
Haastrecht (4)
Hazerswoude-Dorp (5)
Kinderdijk (1)
Krimpen aan de Lek (3)
Krimpen aan den IJssel (14)
Lekkerkerk (5)
Moordrecht (3)
Nieuw Lekkerland (1)
Nieuwerkerk a/d IJssel (1)
Nieuwerkerk aan den IJssel (8)
Meer...8 niet getoond.Moordrecht
Moordrecht biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Chinees en Hollands.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Moordrecht? De populaire restaurants in deze maand zijn Pleisterplaats Moordrecht, Restaurant Ons Dorp en China Palace.
“Lekkerste pizza van Moordrecht”
- Chez Antoinette - Deventer
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,- - Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept - Graven Molen - Amsterdam
Tapas Hapas menu - 7 Tapas Hapas met Prosecco voor €22,50 p.p - geldig van di t/m zaterdag tot 31 december
Recente meningen van restaurants in Moordrecht
Restaurant Ons Dorp
mooi restaurant vlakbij de snelweg. ruime parkeergelgenheid in de buurt op loopafstand. bediening was netjes en atent. vooraf hadden we de rose kalsrosbief met aardappelchips en tonijnmayonaise deze was in 1 woord uitstekend. als hoofdgerecht hadden we de roerbak schotel met kip gamba s en ossenhaas. nog nooit zo lekkere roerbakschotel gegeten de ossenhaas was zo mals dat zie in veel zaken ...
Goed 2012-04-28 door vasilius
Pleisterplaats Moordrecht
Pas één mening over dit goede en prettige restaurant. Begin bij het eten, lekker, zonder poespas. Schnitzel is dan ook een schnitzel, sateh is dan ook een (puur Nederlandse) sateh. Huiswijn klokt pretentieloos weg. Zo hoort het ook, kom met trek binnen, sta lekker voldaan weer buiten. De naam truckersrestaurant is op zich waar, maar dan zeker een van...
Goed 2012-04-14 door Lindaclemens
Restaurant Ons Dorp
vrijdag 2 maart gegeten , eten was goed , heerlijke tong en kalfsoester , attente bediening en voor de prijs kan men zich niet beklagen
Goed 2012-03-10 door hoop
Restaurant Ons Dorp
We gingen op maandagavond eten, waren de enigen in de zaak. Om kwart voor 9 kwam de kok zeggen dat de openingstijden waren aangepast, het restaurant zou om 9 u sluiten. Op de site staat duidelijk vermeld " dagelijks geopend tot 11 uur" , erg vreemd! Om kwart over 9 werden we er ook daadwerkelijk uitgezet. Het eten vond ik ook...
Slecht 2012-02-14 door Susanne1960
Restaurant Ons Dorp
We zijn op 17 december 2011 met 5 personen 's avonds gaan eten. Het restaurant zat helemaal vol, maar alles verliep goed. Ook waren we allemaal zeer tevreden over het eten. Woont u in de buurt van Moordrecht, ga dan zeker eens langs om te eten bij Ons Dorp.
Uitstekend 2012-01-03 door Valkie0409