Restaurants in Monnickendam

Selecteer restaurant op de plattgrond voor meer informatie

De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Monnickendam. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Monnickendam. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!

Monnickendam

Monnickendam biedt 13 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Mediterraan, Frans en Internationaal.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Monnickendam? De populaire restaurants in deze maand zijn Posthoorn, Four Seasons en Naang Nuan.

refresh Top 10

“Nieuwste aanwinsten in Monnickendam”

1. 1. Mirror Paviljoen
  7. 7. De Roef
  8. 8. La Fermata
  9. 9. Los del Puerto
  10. 10. Naang Nuan

Video van een restaurant in en om Monnickendam

Restaurant video van Lieve

Recente meningen van restaurants in Monnickendam

Four Seasons

Prima Fusion-restaurant. Redelijke prijzen maar zeker niet goedkoop. Goede wijnkaart. De bediening is vriendelijk maar niet altijd even oplettend. Gaat soms wat traag.

Goed 2012-05-18 door wgiezenaar

La Fermata

Kortgeleden wezen eten, maar voordat je het voorgerecht hebt ben je meer dan anderhalf uur verder, zo duurt een 3 gangen diner meer dan 3 uur voor je je eten hebt, en dan is de pasta met vis zo gepeperd dat de tranen in je ogen schieten, en de vis die er in hoort is nergens te bekennen, op 3...

Slecht 2012-05-14 door dick1971

Naang Nuan

Lauw en niet vers eten. Zag eruit als opgewarmd van gisteren. Andere kok? Helaas maar dit was de laatste keer. Afknapper op vrijdag de 13.

Slecht 2012-04-13 door Visfriet1945

Four Seasons

Zojuist heerlijk gegeten. Wij hebben met twee personen het Gold diner helemaal op. Dit was een 5 gangen menu voor EUR 41,50 per persoon. Vriendelijke en correcte bediening. Zeer verrasssende gerechten met aziatische, moderne smaken. Echt superlekker.

Uitstekend 2012-03-24 door m.sturm

Four Seasons

Vanaf de binnenkomst tot aan het vertrek werden wij zeer professioneel tegemoet getreden. Het restaurant ligt 's winters wat in het donker maar in de zomer lijkt het me daar op die plek zo vlak aan de haven zeer gezellig. De zaak is zeer ruim en heeft een authentieke uitstraling. Het eten was van een zeer goed niveau en was prima gepresenteerd....

Uitstekend 2012-03-07 door pmsik