Molenhoek
Molenhoek biedt 1 restaurants.
- Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli - Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag
Recente meningen van restaurants in Molenhoek
Da Angelo Food
Prima eten in qua m2 klein restaurant, dat van de buitenkant (in winkelcentrum) veel minder belooft dan het waar maakt. Zeker voor herhaling vatbaar!
Goed 2011-08-07 door PeerKe
Da Angelo Food
Hier zeer recent heerlijke gegeten; echt italiaanse ambiance. Perfect bediening en heerlijk gegeten. Voor gerecht van Bruchetta met parma ham is geweldig. De prijs/kwaliteits verhouding van dit restaurant maakt het helemaal een aanrader!
Uitstekend 2011-08-05 door Johan23
Da Angelo Food
Antipasti voorgerecht was lekker, helaas was de pasta die daarna kwam niet veel bijzonders. Simpel , eenvoudig en zonder veel smaak. De bijgeleverde salade stelde al helemaal niks voor. Veel personeel, bediening is prima, maar er zijn net iets te veel tafeltjes geplaatst waardoor alles een beetje krap aanvoelt. Al met al vind ik meer dan 20 euro p.p. die...
Matig 2011-05-31 door peter9112
Da Angelo Food
Heerlijk gegeten, goede bediening, lekkere wijn, mooi interieur; wat wil je nog meer!
Uitstekend 2011-03-28 door Proever66348
Da Angelo Food
Leuke ambiance, net of je zit te eten in een Italiaanse traiteur / winkel. Veel personeel die het niet allemaal even goed snappen. Een aantal gerechten waren top, maar ook was de verse pasta van een tafelgenoot niet gaar en dan bedoel ik niet a dante, maar echt nog hard. Bij mijn hoofdgerecht was het vlees wat aan de droge...
Goed 2011-02-28 door Wouter Scheffer