Frans (1)
Gendt (3)
Gennep (6)
Grave (10)
Meer...41 niet getoond.Milsbeek
Milsbeek biedt 2 restaurants.
“Lekkerste pizza van Milsbeek”
- al Bacaro-Osteria Italiana - Amsterdam
3-gangen á la carte lunchmenu - glas sprits of prosecco - €28,- i.p.v. €33,- p.p. - geldif t/m 30 juni - Graven Molen - Amsterdam
Tapas Hapas menu - 7 Tapas Hapas met Prosecco voor €22,50 p.p - geldig van di t/m zaterdag tot 31 december - Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei
Recente meningen van restaurants in Milsbeek
La Casquette
Afgelopen zaterdag met 7 personen hier gegeten. De ontvangst was hartelijk, de ronde tafel perfect en over het eten en de bijpassende wijnen alleen maar lof.
Uitstekend 2012-05-15 door grutters
La Casquette
Afgelopen weekend hier weer gegeten met 3 personen. Chef Hans Drost kan echt subliem koken en zijn vrouw Lineke voorziet de gerechten van heerlijke wijnen. Na een heerlijke amuse, waarbij zelfs daar fantastisch rekening was gehouden met het vetbeperkte dieet van mijn vrouw een overheerlijke groene asperge risotto met een echt krokante zwezerik gegeten. Aan het laatste herken herken je...
Uitstekend 2011-05-26 door Proever41414
La Casquette
Heerlijk gegeten leuke kaart met menu en veraasingsmenu goede bediening ondanks dat wij de enigen waren kregen wij alle aandacht en werd er geen haast gemaakt om van ons af te zijn een absolute aanrader
Goed 2009-11-12 door m27659
La Casquette
Een rustig restaurant met een mooie kaart, maar wij konden niet kiezen. Dus een verrassingsmenu. Goede keuze: heerlijk! De bijpassende wijnen zijn echt een aanrader. Het is niet goedkoop, maar het eten en de wijnen zijn dan ook zeer goed. De bediening is vriendelijk en attent.
Uitstekend 2009-10-05 door Tante Pollewop
La Casquette
De 1e keer (zakelijk) gelunct op een dinsdag waarop men eigenlijk gesloten is maar de kok heeft de keuken opengegooid en prima gepresteerd. Naar aanleiding daarvan de 2e keer op een zwoele avond gegaan met echtgenote. Er bleek een personele onderbezetting te zijn, welke klacht we later van meerdere mensen op andere avonden hoorden. Dat was heel erg jammer want nu...
Goed 2009-09-17 door JosenDaphne