Restaurants in Millingen Aan De Rijn

Selecteer restaurant op de plattgrond voor meer informatie

De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Millingen Aan De Rijn. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Millingen Aan De Rijn. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!

Millingen Aan De Rijn

Millingen Aan De Rijn biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Bbq, Grill

Zoek je een veel bekeken restaurant in Millingen Aan De Rijn? De populaire restaurants in deze maand zijn Huiskamerrestaurant Cecilekooktvoorjou, Cleopatra en Son San.

refresh Top 10

“Beste bediening van Millingen Aan De Rijn”

1. 1. Huiskamerrestaurant Cecilekooktvoor...
  2. 2. Cleopatra
  3. 3. Son San

Video van een restaurant in en om Millingen Aan De Rijn

Restaurant video van Betty's

Recente meningen van restaurants in Millingen Aan De Rijn

Huiskamerrestaurant Cecilekooktvoorjou

Cecile heeft voor ons een vega-tapas maaltijd gekookt en thuisgebracht. De gasten waren steeds blij verrast wat er uit de keuken kwam. De warme en koude tapas smaakten heerlijk en waren van een kwaliteit die je als 'gewone' kok niet voor elkaar krijgt. Prijs/kwaliteit was zeer goed.

Uitstekend 2010-06-10 door Charly Charly

Huiskamerrestaurant Cecilekooktvoorjou

Heel lekker eten voor een zacht prijsje (20 euro voor 4-gangen menu inclusief bijpassende witte en rode wijnen). Voor een niet-vegetarier zoals ik was deze Vegalicious-avond heerlijk (heb het vlees en vis niet gemist). Ook het Huiskamerconcept vond ik sociaal en gezellig. Aanrader! Ben benieuwd naar haar volgende verrassingsmenu op 14 mei.

Goed 2010-04-25 door Valentijn

Huiskamerrestaurant Cecilekooktvoorjou

Laatst een heerlijke avond bij Cecile gehad, in alle opzichten. Ze heeft me bekeerd tot de tapas. Vier rijke gangen, brood, wijn en vier uur plezier. Prijs: 20 euro! Waarbij we wel geluk hadden met leuke mede-eters, maar dat zal meestal wel zo zijn.

Uitstekend 2010-04-11 door Vitum

Huiskamerrestaurant Cecilekooktvoorjou

Vorige maand kennis gemaakt met Cecile. Hoewel het niet het gebruikelijk romantische valentijnsdiner met z'n tweeen was, was het er geen mindere avond om. Integendeel! Erg gezellig concept zo in de huiskamer en voortreffelijk gegeten! En dat voor een uiterst vriendelijke prijs. Ik hoop dat het huiskamerrestaurant nog lang in Leiden blijft want ik kom zeker nog een keertje terug.

Uitstekend 2010-03-05 door Proever68442