Mijnsheerenland

Mijnsheerenland biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Pannenkoeken / Poffertjes en Fast food.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Mijnsheerenland? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant- Brasserie Binnenmaas, Restaurant Stammineeke en Peter Pan.

refresh Top 10

“Beste bediening van Mijnsheerenland”

1. 1. Restaurant- Brasserie Binnenmaas
  2. 2. Peter Pan
  3. 3. Restaurant Stammineeke

Video van een restaurant in en om Mijnsheerenland

Restaurant video van Palazzo

Recente meningen van restaurants in Mijnsheerenland

Restaurant- Brasserie Binnenmaas

In december jl. met 12 personen het verassingsmenu voorgeschoteld gekregen. Zelf de wijn geselecteerd. In één woord: Voortreffelijk ! Een aanrader en te vermelden: goede/ervaren bediening. B. Biesheuvel

Uitstekend 2012-01-20 door Bies50

Peter Pan

We zijn gewend aan een ander pannekoekrestaurant ( aan de andere kant van de oude maas), maar wilden het hier wel eens proberen. We bestelden een spek/appel pannenkoek, een clown Jopie pannenkoek voor onze dochter en een boerenomelet, mijn man houdt niet zo van pannenkoeken. Het bestelde werd zeer snel gebracht, maar in plaats van de boerenomelet werd er een boerenpannenkoek gebracht,...

Slecht 2012-01-13 door Edithpre

Peter Pan

Heerlijk gegeten van het grote assortiment pannekoeken. Zeer vriendelijke bediening, vooral tegen de kleintjes. Overigens wil ik er nog op wijzen dat ik het erg prettig vond dat alle 4 de kleintjes een eigen kinderstoel hadden

Uitstekend 2011-11-14 door Proefje124

Restaurant- Brasserie Binnenmaas

Vandaag met een bon van Groupon genoten van een HighTea. Bediening was vriendelijk, het eten was heerlijk en goede porties en gevarieerd in hartig en zoet. Het restaurant komt over als chique maar niet modern. Al met al uitstekend gegeten en wij voelden ons welkom.

Uitstekend 2011-11-09 door karoline89

Peter Pan

Goed eten, genoeg keuze ook voor zowel volwassenen als kinderen en diegenen die niet van pannenkoeken houden. Wij hebben gekozen voor een arrangement voor de kinderen, voor een leuke prijs kunnen ze zich vermaken in de attracties net achter het pannenkoekenhuis om vervolgens binnen iets te eten en drinken. Vriendelijke bediening en lekker eten.

Goed 2011-11-05 door Proefster123