Dit zeggen de gasten over restaurants in Mierlo

Truffel

Restaurant was slechts een paar dagen geopend volgens de Facebookpagina, en het rook er nog naar verf. Mooie inrichting, stijlvol, simpel met mooie details. Lunch was uitstekend. Geen 20 soorten broodjes, maar wel allemaal nét iets aparter belegd (bv vijgencompote bij de geitenkaas). Prima prijs kwaliteit verhouding

Goed 2012-03-09 door moppie_online

De Koffer

Beste , wij hebben heden avond bij de koffer in Mierlo , wederom heerlijk onbeperk tapas gegeten lekken op ons gemak , zoals het hoort , en willen dit bij iedereen die dit leest ook aanraden? nogmaals bedankt het was weer lekker, grx Tea en wil.

Uitstekend 2012-02-26 door tropez

De Koffer

Dit is enkel een mening over de koffie. 's Morgens dinsdag 24 januari 2012 een koffie met Luikse wafel (en warme kersen) genomen. Lekker en prima service (door Mieke)!

Goed 2012-01-30 door S.Visser

De Koffer

erg slecht zelfs een portie bittergarnituur lieten ze aanbranden 45 minuuten gewacht op bittergarnituur

Slecht 2011-12-07 door jonathancarter

De Koffer

Heb vanmiddag probern te lunchen in de Koffer: om 12.15 uur kwamen we binnen. te drinken besteld en de lunchkaart gekregen. we bestelden twee tostis gerookte zalm en gebakken champignons op brood. om 14.00 uur (!!!!!!!) ben ik gaan vragen waar ons eten bleef. Ze waren de bestelling vergeten door te geven!! ze zouden zo snel mogelijk onze bestelling in...

Slecht 2011-10-22 door sjannelleke

De Koffer

Ik ben in het verleden zeer regelmatig bij De Koffer te gast geweest. De zaak is echter geen schim meer van wat zij ooit was. Het begint al met het moment dat we het terras opliepen. We worden door vrijwel al het personeel aangekeken alsof we niet welkom zijn. Vrijwel iedereen loopt er slonzig en onverzorgd bij, en kijkt ongemotiveerd...

Slecht 2011-10-04 door Jan040

De Koffer

Gisteren geweest, bediening was goed, eten was goed, tapas waren inderdaad groot, dessert super.

Goed 2011-09-25 door shirley12

Gasterij Mierle

We komen hier regelmatig en het is altijd heerlijk. Je bord ziet er altijd mooi verzorgd uit. Bediening is goed.

Uitstekend 2011-09-02 door wannemakers

Gasterij Mierle

erg leuk/gezellig restaurant het is gezellig ingericht en het eten is buitengewoon lekker. ook zeer geschikt voor feesten, partijen en catering. het ligt in een mooie rustgevende omgeving. ook zeer aangenaam om te overnachten. ik ben er al vaak geweest en zowel overnacht als gegeten, en ik heb het er altijd buitengewoon naar wens gehad.

Uitstekend 2011-09-01 door jonathancarter

Gasterij Mierle

Gezellig mooi ingericht restaurant waar je heerlijk kunt eten. Word veel zorg besteed aan 't eten en 't serveren hiervan. Goede vriendelijke bediening. Gratis parkeerplaatsen voor de deur, terras met terrasverwarming. Ook speciale wensen of dieeten zijn geen probleem!!!

Uitstekend 2011-09-01 door petravanbogget

Golden House

Dit restaurant zit hier helaas al jaren niet meer!

Uitstekend 2011-08-31 door groenotje

Gasterij Mierle

Hier kun je echt lekker en gezellig eten. De borden zijn mooi opgemaakt en de porties ruim. Ook de bediening is heel vriendelijk en niets is teveel. Je krijgt persoonlijke aandacht en aan speciale eet-wensen wordt voldaan indien mogelijk. De tafels bieden voldoende privacy om een gezellig avondje door te brengen. Een extra tip: de witte huiswijn vind ik zalig.

Uitstekend 2011-08-31 door groenotje

De Koffer

Wat mijn voorgangers al zeiden: de bediening laat echt te wensen over. Voor je je bestelling krijgt, zelfs als je alleen maar een drankje besteld, het duurt erg lang voor je wat hebt. Ook de rekening klopt meestal van geen kanten en daarbij vind ik het vooral binnen gewoon smerig; stoffig en plakkerig. Helaas want het zit op een superplek...

Slecht 2011-08-31 door groenotje

De Cuijt

Binnen mag er wel een metamorfose plaatsvinden maar buiten is het super vertoeven, bediening is net zo oubollig als het binnenrestaurant maar netjes (beetje te naar mijn idee, houd wel van beetje spontaniteit) eten is super en dat is het belangrijkste.

Goed 2011-07-02 door lindalou

De Koffer

voor de lunch prima! heerlijke salades en sandwiches waar je niet overheen kunt kijken. Met de avondkaart al meerdere malen slechte ervaringen dus gaan we niet meer doen. Bediening is niet al te snel van begrip ppff maar als je tijd genoeg hebt kun je hier heerlijk op het terras zitten of in de serre, leuke entourage/aankleding, lekker sloeberwijntje voor...

Redelijk 2011-07-02 door lindalou

De Koffer

Vandaag Tapas gegeten, zo goed als dat ze vroeger waren is helaas niet meer. De extra bijbestelde tapas kwam niet. De kwaliteit liet te wensen over. Personeel was wel vriendelijk. Prijs was erg hoog, zeker voor het gebodene. Wij gaan er niet meer heen.

Matig 2011-06-11 door Tourtoise

De Cuijt

De groentesoep was bitter, de hoofdgerecht was goed, mijn apfelstrudel zat vol met krenten i.p.v. appel. De bediening vond ik matig en onoplettend. Helft van de gezelschap was gevraagd of zij iets wilden drinken, de andere helft was vergeten. Onze glazen waren ook heel lang leeg. Het vraag om een karaf water werd met een opgetrokken mond gehonoreerd, en kreeg...

Matig 2010-11-14 door Pinoccio

De Cuijt

Hier is het puur genieten. Medio april-juni smul je van de heerlijke asperges, vanaf oktober tref je een mooie wildkaart aan. Klasse dit restaurant!

Uitstekend 2010-04-25 door mediterraantje

Carlton De Brug

Zeer slecht. Slechte prijs/kwaliteit verhouding. Personeel weet niet met klachten om te gaan. Geen aanrader. Hotel + faciliteiten verder goed.

Slecht 2010-03-04 door drakey

De Koffer

gisterenavond daar gegeten met mijn vrouw en moeder. Het was een kadootje voor de 81 verjaardag van mijn moeder en het restaurant was aangeraden door mijn broer die er heerlijk gegeten had. Wij hebben echter een heel andere ervaring. De bestelde mixed grill had geen enkel contact met een grill gehad, het vlees een kipfilet, sateetje, biefstukje en sparerib was...

Slecht 2010-01-25 door Harrie55

Mierlo

Mierlo biedt 13 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Grieks.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Mierlo? De populaire restaurants in deze maand zijn Truffel, De Koffer en De Cuijt.

refresh Top 10

“Mooiste plekjes van Mierlo”

1. 1. De Koffer
  7. 7. Sphinx
  8. 8. De Kroon
  9. 9. Kreta
  10. 10. Golden House

Video van een restaurant in en om Mierlo

Restaurant video van Lieve