Restaurants in Mierlo

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

6.9

Truffel

Frans
Brugstraat 23

Mierlo

Mierlo biedt 13 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Grieks.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Mierlo? De populaire restaurants in deze maand zijn Truffel, De Koffer en De Cuijt.

Video van een restaurant in en om Mierlo

Restaurant video van Phonsawan

Recente meningen van restaurants in Mierlo

Truffel

Restaurant was slechts een paar dagen geopend volgens de Facebookpagina, en het rook er nog naar verf. Mooie inrichting, stijlvol, simpel met mooie details. Lunch was uitstekend. Geen 20 soorten broodjes, maar wel allemaal nét iets aparter belegd (bv vijgencompote bij de geitenkaas). Prima prijs kwaliteit verhouding

Goed 2012-03-09 door moppie_online

De Koffer

Beste , wij hebben heden avond bij de koffer in Mierlo , wederom heerlijk onbeperk tapas gegeten lekken op ons gemak , zoals het hoort , en willen dit bij iedereen die dit leest ook aanraden? nogmaals bedankt het was weer lekker, grx Tea en wil.

Uitstekend 2012-02-26 door tropez

De Koffer

Dit is enkel een mening over de koffie. 's Morgens dinsdag 24 januari 2012 een koffie met Luikse wafel (en warme kersen) genomen. Lekker en prima service (door Mieke)!

Goed 2012-01-30 door S.Visser

De Koffer

erg slecht zelfs een portie bittergarnituur lieten ze aanbranden 45 minuuten gewacht op bittergarnituur

Slecht 2011-12-07 door jonathancarter

De Koffer

Heb vanmiddag probern te lunchen in de Koffer: om 12.15 uur kwamen we binnen. te drinken besteld en de lunchkaart gekregen. we bestelden twee tostis gerookte zalm en gebakken champignons op brood. om 14.00 uur (!!!!!!!) ben ik gaan vragen waar ons eten bleef. Ze waren de bestelling vergeten door te geven!! ze zouden zo snel mogelijk onze bestelling in...

Slecht 2011-10-22 door sjannelleke