Midwolda

Midwolda biedt 7 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Internationaal en Hollands.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Midwolda? De populaire restaurants in deze maand zijn Gasterij Het Theehuis, Gasterij Smits en Hermans Dijkstra.

refresh Top 10

“De lekkerste eetcafĂ©s van Midwolda”

1. 1. Vicarie van Midwolda

Video van een restaurant in en om Midwolda

Restaurant video van Slangevegt

Recente meningen van restaurants in Midwolda

Hermans Dijkstra

Hier gegeten met een grote groep. Prettige ontvangst en vriendelijke bediening. De ruimte waarin het restaurant is gevestigd is sfeervol. Het eten was helaas niet lekker. Smakeloos voorgerecht met geitenkaas in koolbladeren. Daarna een stuk vlees dat te rauw was en vol taaie stukken zat met een beetje rijst en wat groente. Het ijs bij het toetje werd geserveerd als...

Matig 2012-01-25 door SiemensparkZB

Gasterij Het Theehuis

Kerstdiner was heerlijk. Leuke sfeer, veel keus, en goede bediening!

Uitstekend 2012-01-02 door proever98765

Hermans Dijkstra

Dit is er weer eentje die in mijn boekje "speciale adresjes komt". Ben je in de buurt, dan moet je er verplicht naar toe. Een kwaliteit ruim boven het gemiddelde en een prijs prestatie die, wat mij betreft, een 10 benadert. Met vier personen het diner genomen en met alles er op en er aan zoals aperatief, wijn, bruis en uitgebreide koffietafel ongeveer...

Uitstekend 2011-12-05 door dickkingma

De Vicarie

slechte ontvangst. niet professioneel. we hadden geboekt en voelden ons niet welkom . Onaangenaam. Oud fabrieksbrood en het eten werkelijk niks. jammer jammer. neem svp een goede kok, dat scheelt misschien

Matig 2011-09-26 door jossevink

Gasterij Het Theehuis

Prima gelegenheid met uitstekende koffie. Het eten is geen topper maar op voldoende niveau. De bediening is vlot en attent, de kaart zou wel wat spannender mogen zijn. Typisch horeca-vakmensen vol goede wil

Goed 2011-07-25 door janeva