Algemeen (1)
Herkingen (3)
Hoogvliet (7)
Meer...41 niet getoond
Middelharnis
Middelharnis biedt 11 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Grieks en Internationaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Middelharnis? De populaire restaurants in deze maand zijn Le Pinocchio, Brasserie 't Vingerling en Het Genot.
“De lekkerste Thaise restaurants van Middelharnis”
- Het Geheim Van Edam
Speciaal 5 gangen menu - van 6 t/m 18 februari voor € 35,- produkten van Slagerij Waterlant's Weelde uit Oosthuizen - Rokkaa
Gratis - Glas Prosecco en bruschetta p.p. - geldig van vrijdag t/m zondag - El Olivo
Reserveer direct en krijg 10% korting op de rekening op zondag, maandag en dinsdag
Recente meningen van restaurants in Middelharnis
LR Allyoucaneat
Heel fijn restaurant met vriendelijke bediening. Goed verzorgde en lekkere sushi ( van de buffet) en andere kleine gerechtjes van een à la carte dat wordt geserveerd aan tafel. En ook heel belangrijk is dat het een kind vriendelijk restaurant is. Genoeg keuze voor jong en oud. Ik kom zeker terug met mij kids.
Uitstekend 2011-12-01 door Sysy
Brasserie 't Vingerling
We moesten erg lang op ons eten wachten, zaten niet erg comfortabel en het werd wel heel erg warm binnen gedurende de avond. Het eten was niet slecht maar zeker niet bijzonder.
Redelijk 2011-11-27 door boerezeun
LR Allyoucaneat
Echt super nu na de verbouwing. De sushi zijn zo bijzonder, vroeger dach ik sushi ruw vis :(... maar bij hun zit bijna niks van ruws tussen. Ook die kleine hapjes zijn supper, goed vers en klein, zodat we veel meer verschillende gerechtjes kunnen uitproberen. De restaurant is nu heel sfeervol en trendy, zeker als buiten donker is, ook de...
Uitstekend 2011-11-03 door lonleybaby
Rose Garden
Heb vanavond weer heerlijk gegeten. De chefkok heeft voor mij special een ossehaas gerecht klaargemaakt. Super mals ! zelf mijn dochter van 4 (die bijna niks luste) heeft genoten. De personeel zijn super kindvriendelijk, mijn 2 kids hebben genoten.
Uitstekend 2011-11-03 door lonleybaby
LR Allyoucaneat
Zeker na de verbouwing de moeite waard om er eens te gaan eten. Het warmbuffet hebben ze ingeruild voor het all you can eat systeem. De gerechten werden pas gemaakt nadat wij die besteld hebben. Lekker vers. Ook was er meer dan genoeg keuze bij de wok en grill plaat.
Uitstekend 2011-10-27 door Yuunkie