Meppen

Meppen biedt 2 restaurants.

refresh Top 10

“Beste bediening van Meppen”

1. 1. Het Tramlokaal
  2. 2. Trivio del Villaggio

Video van een restaurant in en om Meppen

Restaurant video van Bariloche

Recente meningen van restaurants in Meppen

Het Tramlokaal

Zijn hier oor de 4e maal geweest en dit keer ook blijven slapen.Weer geweldig gegeten, heerlijke hapjes vooraf tijdens het borrelen gekregen. We waren de enige gasten (slapen)en het leek daardoor alsof we bij vrienden logeerde. Heerlijk ontbijt en geweldige kamers, we mochten alle kamers en het nieuwe appartement bewonderen. Wij komen zeker weer terug.

Uitstekend 2011-12-28 door YvonneOgier

Het Tramlokaal

Wij vonden de kaart ivt de prijs niet helemaal kloppen. Porties zijn net voldoende. De ambiance was naar onze mening een beetje kil, maar misschien komt dat wel doordat het niet zo druk was. Wel aardige mensen, die dan ook de tijd hadden daardoor.

Matig 2011-12-03 door millie99

Het Tramlokaal

Onlangs hier weer gegeten. Fijne mensen, prima ambiance, heerlijk eten. En er zijn ons geen lelijke vlaggen opgevallen!

Uitstekend 2011-10-15 door peterzyxw

Trivio del Villaggio

In onze vakantie zes keer wezen eten in dit fantastische restaurant. Of je nu voor de pizza, pasta of het vleesgerecht kiest, het is allemaal even lekker! Het personeel is erg vriendelijk en de ambiance is erg gezellig. Absoluut een aanrader!

Uitstekend 2011-07-24 door agneswim

Trivio del Villaggio

Gisteravond lekker gegeten. Mooie ambiance en sfeer. Aardig personeel en gunstige prijs/kwaliteit.

Goed 2011-07-17 door Luut45