Restaurants in Medemblik

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

7.7

€22,50

Zuiderzeerestaurant

Oosterdijk 1

Medemblik

Medemblik biedt 15 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Frans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Medemblik? De populaire restaurants in deze maand zijn De Twee Schouwtjes, La Grotta en Portugees Restaurant Costas.

Video van een restaurant in en om Medemblik

Restaurant video van Open

Recente meningen van restaurants in Medemblik

Portugees Restaurant Costas

Heerlijke avond gehad in Costas, deze mensen houden van hun vak! Ook met een grote groep die we mee hadden is het zeer genieten van de Portugese tafel. Ons gezelschap wil de volgende keer weer graag mee.

Goed 2012-03-25 door karinhiemstra

De Twee Schouwtjes

Afgelopen week voor de zoveelste keer gegeten bij de twee schouwtjes. Een enthousiaste bediening en een heerlijk voorgerecht !!! , het hoofdgerecht perfect van smaak zoals we gewend zijn.Even een uurtje nagenieten en dan een perfect nagerecht voorgeschotelt krijgen. Met andere woorden een aanrader voor de fijnproever.

Uitstekend 2012-01-25 door Pooltafel

De Twee Schouwtjes

Een groot stuk in de krant gelezen over het 25-jarig bestaan dus we besloten hier eens te gaan eten. Een leuke presentatie en alles was om het 'koninklijke menu' gebouwd. Vooral de rode Pech-wijn viel goed in de smaak. De eigenaar speelde af en toe op de piano wat de stemming er goed in hield! De bediening was erg vriendelijk...

Uitstekend 2012-01-24 door Ellen052012

Portugees Restaurant Costas

Ik heb het idee dat de mensen hier hebben gegeten allemaal buurtbewoners zijn, anders kan ik de hoge cijfers niet verklaren. Want die indruk kreeg ik namelijk bij mijn bezoek aan het restaurant. Het oogt bij binnenkomst niet als een Portugees restaurant en de sfeer doet een beetje aan als een buurtrestaurantje. Overigens met erg vriendelijke bediening. Helaas voldeed het eten...

Matig 2011-12-18 door J.Pinto

La Grotta

De kwaliteit van het eten is matig. Vond het enigzins vreemd dat ze als "Italiaanse' keuken nog nooit van bruschetta hadden gehoord. Maar wel aardig dat ze het alsnog voor ons buiten de kaart om gemaakt hebben (al was het resultaat matig). Personeel uiterst vriendelijk, maar wat mij betreft geen aanrader als het op het eten aan komt.

Matig 2011-09-27 door Proever52260