Marken

Marken biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Europees, Frans en Hollands.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Marken? De populaire restaurants in deze maand zijn Hof van Marken, Land en Zeezicht en De Taanderij.

refresh Top 10

“De lekkerste Thaise restaurants van Marken”

Video van een restaurant in en om Marken

Restaurant video van Slangevegt

Recente meningen van restaurants in Marken

De Taanderij

Wat een prachtige lokatie. Vandaag wilden wij hier wat eten op het terras. Na 15 minuten de bediening zelf maar gezocht. We bestelden om 13.35 hier twee koffie en twee brood met kroket. De man in de bediening meldde ons dat het wat langer dan 10 minuten kon duren, dat kan natuurlijk. Nadat wij de koffie op hadden nog een...

Redelijk 2011-10-23 door suzykay

De Taanderij

Wat een fijne zaak. Rustig, sfeervol, uiterst nette en vriendelijke bediening en goed eten. Men draait klassieke muziek en het uitzicht is prachtig over het water.

Uitstekend 2011-08-29 door ChoiceMagazine

De Taanderij

onze ervaring bij dit restaurant is uitstekend! Heerlijke gerechten voor een zeer schappelijke prijs. We hebben er 's avonds gegeten (gezin met 3 kinderen) Een absolute aanrader. De salade die apart wordt geserveerd is fantastisch, lekkere frietjes met allerhande sausjes en gratis broodjes met heerlijke tapenade. We komen hier graag nog eens terug!

Uitstekend 2011-08-07 door mien123

Land en Zeezicht

Wij vonden het eten helemaal niet goed. Daarbij was het niet erg schoon binnen. Mijn vriend kreeg een kleffe hamburger, ik iets dat voor een pastagerecht door moest gaan, in een waterig soort soep. De beloofde salade kwam eerst niet, toen ie alsnog op tafel verscheen bleek dat alles uit blik kwam. Een afknapper en een afrader.

Slecht 2011-06-19 door duveltje

Land en Zeezicht

Schitterende lokatie met aangenaam personeel. De inrichting is wat'druk', de sfeer is goed. Prima bediening en klantvriendelijkheid. Aanpassingen binnen de kaart kun je gewoon aan ze doorgeven, wordt voor je geregeld. Het eten is heerlijk. Super lekkere 'catch of the day' gegeten. De sate is lekker pittig. De kids hebben de hamburgers met frites met huid en haar opgegeten. Prijzen zijn...

Goed 2011-06-08 door JudithZ