Dit zeggen de gasten over restaurants in Markelo
't Wapen van Markelo
erg kleine wijnglazen, drinkt niet lekker. Lekker eten, soms wat onervaren medewerkers, De leiding wel attent en gastvrij
Goed 2012-05-21 door Proever41450
Bill's Specialiteiten
aardig personeel, goede huiswijnen. gevarieerde kaart, lekker eten, parkeergelegenheid. Staan open voor opbouwende kritiek
Goed 2012-05-21 door Proever41450
De Tasca
Wat een fantastisch restaurant! Inrichting, sfeer, bediening en personeel: er is werkelijk niets op aan te merken! Jammer dat het (voor ons) zo ver weg is! Als wij dit in de Randstad zouden hebben, dan zaten wij er regelmatig! Als we in de buurt zijn gaan wij zeker weer! Jammer dat beoordelingen maar tot een 10 gaan, dit is zeker een 12.
Uitstekend 2012-04-29 door dickenmagda
Il Campanile
Tip gekregen over een italiaan in markelo.... zou lekker en echt goed zijn.... en het klopte, verrassend lekker eten. Goede waliteit, niet goedkoop maar moeite waard om eens te proberen!
Goed 2012-04-23 door psiewers
Il Campanile
Heerlijk gegeten afgelopen zaterdagavond met grote groep bij Il Campanile. Straalt een echte Italiaanse sfeer uit. Ondanks grote groep hele attente bediening, met voor iedereen aandacht. Eten deed mij direct verlangen naar bella Italia. Doen!
Uitstekend 2012-04-23 door wuisman
Hotel Landhuis Herikerberg
Via Groupon weekendje geboekt en het was een topper. Prima kamer, aardig personeel en een goede keuken. Eerste avond all-in menu , eenvoudig maar origineel (varkenshaasspies met saus van zoete aardappel). Tweede avond goede kalfsribeye en leuk dessert van Engelse pudding met krentenwegge en vanille-ijs. Redelijke prijzen bijv, fles lekkere rode huiswijn 20 euro.
Uitstekend 2012-03-25 door jetstroeve
Hotel Landhuis Herikerberg
weekendje herikerberg was erg aangenaam, mooie ambiance, keurig en vriendelijk personeel, keuken zeer verrassend en voor elk wat wils. ben zelf kok en behoorlijk kritisch, maar afgestemd op seizoen, kleur, smaak en opmaak was alles perfect. tevens de omgeving is prachtig, heerlijk wandelen, fietsen, winkelen en terrasjes bezoeken, verder overal allerlei activiteiten, maar ben zelf meer van de rust. kortom heerlijk...
Uitstekend 2012-02-18 door lexwilken
Bill's Specialiteiten
Over het eten alle goeds smaakte uitstekend en voldoende te eten maar, we hadden besproken met 13 personen om 18.00 uur en we zitten om 18.05 aan tafel na 5 min komt de bediening het drinken opnemen en dit word geserveerd na 30-45 min komt de bediening met de menu kaart en excuseert zich dat het lang heeft geduurd want er...
Redelijk 2011-12-28 door gkoopman
De Tasca
De entourage van De Tasca is mooi; ruime plaatsen, hip ingericht. De bediening probeert wel vriendelijk te zijn, maar is te druk en gericht op zoveel mogelijk productie draaien. De tafel was vies en onze drankjes werden verwisseld met die van de tafel naast ons. De gerechten werden standaard vergezeld van friet en een basis salade, terwijl het hoofdgerecht daar...
Matig 2011-10-08 door Koningsgerecht
Bill's Specialiteiten
Gezellig en prettig dat je ook nog om 16.30 uur van de kleine kaart kunt eten. Helaas geen gastvrijheid; met mijn oude moeder (82) aan het eten -> moet naar toilet -> komt vast te zitten op toilet. Nauwelijks excuses en een kop koffie voor de schrik kan er niet van af. Heel lang wachten op glazen wijn. Na 3x ober te...
Goed 2011-09-22 door Lydab
De Poppe
Druk restaurant met een hoog Van der Valkgehalte. Ook kom ik eigenlijk niet meer bij die restaurants, ik herinner me nog wel de grote lappen vlees en bijgerechten inclusief een schaaltje appelmoes. In ieder geval wordt dit in dit restaurant geserveerd. Ondanks de drukte waren onze hoofdgerechten snel op tafel. Naast het royale vlees werd bloemkool met saus, schaaltje salade...
Redelijk 2011-09-04 door AnneliesB
Bistro De Loep
Hier laatst een feestje gehad. Het eten(Italiaans)buffet was heel lekker. De dessets waren ook goed samengesteld en uitgestald met vuurwerk. De bediening was klasse. Jammer dat dit niet over een rolstoeltoilet beschikt.
Goed 2011-08-12 door e.l.s.
Bistro De Loep
Mooie gelegenheid, goed eten, snelle bediening, vriendelijk en vakbekwaam
Uitstekend 2011-07-26 door Dennisenchantal
Bill's Specialiteiten
Wij hebben hier vorige week gegeten, allebei verrassingsmenu, was echt heerlijk. Zeer vriendelijke bediening en vooral heel oplettend, glas leeg gelijk vragen voor nieuw drankje vonden wij heel fijn. Kortom een heerlijke avond gehad en komen zeker een keer terug
Uitstekend 2011-07-18 door marym
Bill's Specialiteiten
zijn er vaak geweest altijd goed ook met kinderen nu een kindonvriendelijke serveerster die niets kon of wilde uitleggen over b.v. verrassingmenu of de tapas die we besteld hadden
Redelijk 2011-07-14 door jippie666
't Wapen van Markelo
10-05 hier gegeten weekmenu, gewoon goed en alles klopte
Goed 2011-05-17 door ceessand
Bill's Specialiteiten
09-05 hier gegeten: verrassingsmenu, het was heerlijk en de bediening was vriendelijk en attent
Goed 2011-05-17 door ceessand
Herberg De Kemper
Heerlijk gegeten in De Kemper. Fijn bereide gerechten met pure smaken, fijne wijnen en een mooie presentatie. De klassieke muziek op de achtergrond vonden wij juist heel prettig. Bijzonder bevlogen en vriendelijke gastheer. Echt een adres om terug te komen. Ook de hotelkamers zijn een aanrader.
Uitstekend 2011-03-10 door Roden
Bill's Specialiteiten
Heerlijk gegeten en goede bediening. De jonge man die ons hielp was erg op de hoogte van de gerechten en wist ons ook heel veel te vertellen van het omgeving zelf. Bij de koffie kregen we een heerlijk koffie kaartje en we hoefde dus ook niet meer naar het VVV. Wat wil je nog meer.
Uitstekend 2011-03-01 door wolterink
Bill's Specialiteiten
Fijne tent. Lekker gegeten voor niet veel geld. Je krijg vooraf broodjes met drie smeersels en een borrel bij de koffie. Dat soort kleine dingetjes doen je met een goed gevoel naar huis gaan.
Uitstekend 2011-02-21 door HKoldor
Markelo
Markelo biedt 10 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Bistro.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Markelo? De populaire restaurants in deze maand zijn Il Campanile, Herberg De Kemper en Bill's Specialiteiten.
“Verrassend lekker in Markelo!”
- 1. Bistro De Loep
- 2. Herberg De Kemper
- 3. Il Campanile
- 4. De Tasca
- al Bacaro-Osteria Italiana - Amsterdam
3-gangen á la carte lunchmenu - glas sprits of prosecco - €28,- i.p.v. €33,- p.p. - geldif t/m 30 juni - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 3 gangen keuzemenu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €29,50 - alleen geldig op zondag - Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni