Bbq, Grill (1)
Eibergen (7)
Meer...40 niet getoond.Restaurants in Markelo - Hollands
Sorteren op:
Markelo
Markelo biedt 10 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Bistro.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Markelo? De populaire restaurants in deze maand zijn Il Campanile, Herberg De Kemper en Bill's Specialiteiten.
“Verrassend lekker in Markelo!”
- 1. Il Campanile
- 2. De Tasca
- 3. Herberg De Kemper
- 4. Bistro De Loep
- Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli
Recente meningen van restaurants in Markelo
't Wapen van Markelo
erg kleine wijnglazen, drinkt niet lekker. Lekker eten, soms wat onervaren medewerkers, De leiding wel attent en gastvrij
Goed 2012-05-21 door Proever41450
Bill's Specialiteiten
aardig personeel, goede huiswijnen. gevarieerde kaart, lekker eten, parkeergelegenheid. Staan open voor opbouwende kritiek
Goed 2012-05-21 door Proever41450
De Tasca
Wat een fantastisch restaurant! Inrichting, sfeer, bediening en personeel: er is werkelijk niets op aan te merken! Jammer dat het (voor ons) zo ver weg is! Als wij dit in de Randstad zouden hebben, dan zaten wij er regelmatig! Als we in de buurt zijn gaan wij zeker weer! Jammer dat beoordelingen maar tot een 10 gaan, dit is zeker een 12.
Uitstekend 2012-04-29 door dickenmagda
Il Campanile
Tip gekregen over een italiaan in markelo.... zou lekker en echt goed zijn.... en het klopte, verrassend lekker eten. Goede waliteit, niet goedkoop maar moeite waard om eens te proberen!
Goed 2012-04-23 door psiewers
Il Campanile
Heerlijk gegeten afgelopen zaterdagavond met grote groep bij Il Campanile. Straalt een echte Italiaanse sfeer uit. Ondanks grote groep hele attente bediening, met voor iedereen aandacht. Eten deed mij direct verlangen naar bella Italia. Doen!
Uitstekend 2012-04-23 door wuisman