Margraten

Margraten biedt 5 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Chinees, Balkan en Eetcafé.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Margraten? De populaire restaurants in deze maand zijn Balkan restaurant Macedonië, Wokparadijs De Kroon en Eetcafé Chriske.

refresh Top 10

“Recentelijk beoordeeld in Margraten”

1. 1. Eetcafé Chriske
  2. 2. Wokparadijs De Kroon
  3. 3. Balkan restaurant Macedonië

Video van een restaurant in en om Margraten

Restaurant video van Eau de Vie

Recente meningen van restaurants in Margraten

Eetcafé Chriske

social deal menu met 4 personen gehad. 3-gangen keuzemenu, nou eigenlijk alleen hoofdgerecht te kiezen, of tilapia-vis of stoofpotje, voorgerecht alleen keuze uit mosterdsoep en toetje ook al geen keuze. Wel lekker-proefmenu zeker voor de socialdealprijs. Maar zo krijg je nog geen blik op de menu-mogelijkheden. Bediening door vrij onervaren jeugd viel wel mee.

Redelijk 2012-05-23 door janssenjmh

Eetcafé Chriske

Vreselijk slechte bediening. Mooi terras maar het gehaspel van een onervaren serveerster draagt er niet toe bij dat ik hier terug wil komen.

Matig 2012-05-17 door wilma1106

Wokparadijs De Kroon

We gaan regelmatig wokken in dit restaurant,verse producten die steeds goed bijgevuld worden,koks aan de mongotafel en wok bereiden het voedsel goed, uitgebreid dessertbuffet

Uitstekend 2012-03-31 door Philke

Wokparadijs De Kroon

prima prijs/kwaliteit verhouding. Genoeg keuze van zowel chinees als verse ingedienten voor de wok/plaat. Ook lekkere sauzen bij de wok. Fijn nagerechtenbuffet met ijs, slagroom, fruit en soesjes. Alleen zijn sommige dingen wel heel on-aziatisch, zoals het stokbrood kruidenboter dat je vooraf kunt pakken en de saladebar met o.a. olijven. Beetje jammer: de vegetarier kan alleen terugvallen op groenten en...

Goed 2012-01-27 door Jes22

Eetcafé Chriske

te krap zitten en veel te duur niet echt vriendelijk maar hautain

Slecht 2011-12-28 door ubule