Brasserie (1)
Elahuizen (1)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Makkum
Sorteren op:
Makkum
Makkum biedt 14 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Italiaans en Mediterraan.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Makkum? De populaire restaurants in deze maand zijn Gasterij Hennie Fan Richt, It Posthûs en Brasserie de Eerste Rang.
“Makkelijk reserveren bij”
- 8. Restaurant Vanille
- 9. Hof van Herstal
- 10. Crème crue Restaurant & Kookstudio
- Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei - Chez Antoinette - Deventer
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,- - Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept
Recente meningen van restaurants in Makkum
Gasterij Hennie Fan Richt
Weer heerlijk Chateaubriand gegeten. Bediening is heel vriendelijk. Een aanrader wat ons betreft, wij kiezen zelf in ieder geval de volgende keer Makkum weer dit restaurant.
Uitstekend 2012-05-18 door Reinier_Femke
De Vigilante
Namens de familie Goedée, We hebben 3 nachten verbleven en 1x gegeten. Fantastisch uitzicht over het IJsselmeer, vlotte, vriendelijke en attente bediening en heerlijk gegeten! Iedere avond is het gezellig druk, terwijl het nog geen vakantie is. Een verbeterpunt: Wij zouden graag meer keuze voor vegetarische gasten zien. Een aanrader voor iedereen!
Goed 2012-05-09 door niekvanduuren
De Zwaan
We hebben hier koffie met een gevulde koek besteld. De cappuccino was matig. Van de gevulde koek à €1,95 hadden we ons een knapperige verse koek van de warme bakker voorgesteld. Helaas was het een zachte, platgedrukte koek uit plastic verpakking die slecht smaakte. Uit het schap van de supermarkt. Jammer dat de serveerster dit normaal vond. Wij komen hier nooit meer.
Slecht 2012-05-07 door evdalen
It Posthûs
Omdat de eigenaar nog niet aanwezig was, werden we welkom geheten door de aardige, getalenteerde kok van dit zonnige restaurant. Van het mandje stokbrood van het huis met olijfolie en remouladesaus tot de merluzza van het hoofdgerecht, alles was uitstekend! Mede door het heerlijke weer waanden we ons even in Italie...
Uitstekend 2012-03-24 door hugom
It Posthûs
Heerlijk gegeten (vis) 1 onderdeel van het menu was niet aanwezig, dit werd ons keurig meegedeeld en vervangen voor iets anders
Goed 2012-03-21 door NelK