Bbq, Grill (1)
Kaatsheuvel (17)
Meer...27 niet getoond.Restaurants in Made
Sorteren op:
Made
Made biedt 8 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Chinees-Indisch.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Made? De populaire restaurants in deze maand zijn De Steenhoeve, Fundi (Hotel de Korenbeurs) en De Gouden Kom.
“Mooiste plekjes van Made”
- 1. Fundi (Hotel de Korenbeurs)
- 2. De Chinese Muur
- 3. De Gouden Kom
- 4. Hua Sheng
- 5. 't Jaghthuys
- 6. La Marina
- 7. De Steenhoeve
- 8. Kapadokya
- Graven Molen - Amsterdam
Tapas Hapas menu - 7 Tapas Hapas met Prosecco voor €22,50 p.p - geldig van di t/m zaterdag tot 31 december - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli - Chez Antoinette - Deventer
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,-
Recente meningen van restaurants in Made
Fundi (Hotel de Korenbeurs)
Als je goedkoop wilt eten ben je hier verkeerd, maar als je lekker en prettig wilt eten heb je hier een prima adres, De kreeft en de oesters waren gisteren op, maar de rest van de kaart bood ruim voldoende mogelijkheden. Mooie presentatie, zeer attente bediening, adequate wijnadviezen. Een aanrader.
Uitstekend 2011-07-30 door vdwouden
't Jaghthuys
Afgelopen week weer eens een bezoekje gebracht aan `t Jagthuys.De sfeer is er erg gezellig en het personeel vonden wij erg beleefd en attent.We zijn hier al vaker geweest om te steengrillen.Als voorafje de carpaccio genomen en dit is geen aanrader.De kaas die ze bij de carpaccio serveren is feta en dit is toch wel een misser.Ook de kwaliteit van...
Redelijk 2011-06-15 door Michel078
't Jaghthuys
Komen hier al jaren. Voor alle privefeesten, kersteten en zomaar tussendoor. Eten is goed, sfeer uitstekend en alles rustig op z'n brabants.Prijs/kwaliteit is erg goed en meer dan voldoende hoeveelheden. Het steengrillen kunnen we iedereen aanraden. Wij rijden er graag 40 km enkele reis voor!
Goed 2010-10-26 door leenheer
De Steenhoeve
De nieuwe kaart wordt gepresenteerd na een vriendelijk ontvangst door kundig personeel. Mooie benamingen voor gevarieerde gerechten welke dan ook zeer toepasselijk en geweldig gepresenteerd worden op het bord. De smaak is fantastisch. Dikke 10 voor het keukenteam. De inrichting en kleur is zeer smaakvol, warm en huiselijk. Een luxe eetcafe met toch vriendelijke prijzen. Wij komen zeker terug. TOP
Uitstekend 2010-10-18 door rieneke
Fundi (Hotel de Korenbeurs)
Wederom uitstekend. Service, kaart, bijpassende wijnen en de kwaliteit van het eten. En dat in Made of all places. Het omrijden waard!
Uitstekend 2010-01-22 door de eetfabriek