Wijken:
Bistro (8)
Brasserie (22)
Caribisch (1)
Meer...39 niet getoondIn de buurt:
Amstenrade (1)Beek (li) (17)
Berg en Terblijt (7)
Heerlen (79)
Heijenrath (1)
Meer...43 niet getoond
Maastricht
Maastricht biedt 308 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Eetcafé, Frans en Regionaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Maastricht? De populaire restaurants in deze maand zijn Gio's Cucina Casalinga, Mediterraneo en Beluga.
“Beste bediening van Maastricht”
- Chez Antoinette
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,- - De Ondeugd
Drie gangenmenu naar keuze van het a-la-cartemenu voor EUR 28,50. Gelding van maandag t/m woensdag. - Puri Indonesia
Rijsttafel naar keuze - februari aanbieding voor 4 personen voor €99,- incl. een fles huiswijn
Recente meningen van restaurants in Maastricht
Lotus
Wij komen als we in de buurt zijn heel graag eten in dit resaurant!! Etenis van goede kwaliteit en prijs staat ons ook aan , Heel vriendelijk personeel!!
Uitstekend 2012-02-09 door paulie
Lotus
Het is een uitstekend rest. het eten is geweldig, wij gaan vaak naar valkenburg voor een weekend en gaan dan naar rest.lotus eten we vinden het geweldig lekker en onze vrienden ook. Vooral de bami heb ik nergens beter gehad eten vaak bij een chinees maar lotus is bij ons de beste.
Uitstekend 2012-02-09 door lijdie
Rekko
Heerlijk zijn van het weekend bij eetcafe Rekko met een paar vrienden gaan eten we werden vriendelijk door de bediening geholpen het vier gangen menu was heerlijk zeker een dikke voldoende gaan zeker terug
Uitstekend 2012-02-09 door gerardje
Lotus
Ik vind Lotus het beste chinees restaurant waar ik ooit heb gegeten. Het is een veel zijdig restaurant, je kunt er afhalen, catering, wokken en als je liever bedient wilt worden een culinair menu van de kaart bestellen, vooral Tipan vind ik erg lekker. Ook is het erg gezellig daar door de traditionele inrichting en goede bediening.
Uitstekend 2012-02-09 door Sjeng043
Barsserie Appart
Lekkere wijn, goed eten, wat heerlijk smaakte met ruime porties, heerlijke sfeer en een leuke bediening.. Kortom, super plek voor een gezellige avond
Uitstekend 2012-02-09 door evelinekoning