Wijken:
Bistro (8)
Brasserie (22)
Caribisch (1)
Meer...39 niet getoondIn de buurt:
Amstenrade (1)Beek (li) (17)
Berg en Terblijt (7)
Heerlen (79)
Heijenrath (1)
Meer...43 niet getoond
Maastricht
Maastricht biedt 308 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Eetcafé, Frans en Regionaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Maastricht? De populaire restaurants in deze maand zijn Mediterraneo, Gio's Cucina Casalinga en Beluga.
“Recentelijk beoordeeld in Maastricht”
- 1. Pizzeria Napoli
- 8. Reube
- 9. Wen-Chow
- 10. Spice of India
- Het Geheim van Wieringen
Betaalbaar dineren na dure decembermaand - in januari & februari 5 gangen Geheim menu voor €25,- / 6 gangen voor €35, - Blender
Valentijnsmenu- 3 gangen Valentijnsmenu van de chef met een glas champagne voor €27,- geldig op 14 februari - Café Restaurant Edel
Valentijns menu - Door de chef hoogstpersoonlijk samengesteld verleidelijk menu voor met z'n tweetjes - €27,50 p.p.
Recente meningen van restaurants in Maastricht
Pizzeria Napoli
Beste lezers, Mijn naam is Antonio en voor de laatste 20 jaar werkzaam en leidinggevend bij Pizzeria Napoli. De laatste tijd is mij opgevallen dat de recensies niet overeenkomen met de realiteit. Natuurlijk neem ik alle opmerkingen van onze klanten serieus en daarom ben ik gaan onderzoeken of de klachten inderdaad kloppen. Na alles te hebben gechecked is bij ons niets gebleken...
Uitstekend 2012-02-06 door AntonioNapoli
Cinema Café
Heerlijk " Indische" gegeten. Bijzonder aardige bediening in een eenvoudig ingericht eetcafe achtig restaurant.
Uitstekend 2012-02-06 door huismus
Pieke Potloed
Eten is best goed maar prijs kwaliteit is elders in Maasticht beter. Bovendien is het personeel niet heel vriendelijk of spontaan toen ik er was. Als Maastrichtenaar ga ik hier niet snel terug.
Matig 2012-02-06 door Frits77
Florian
Zaterdagavond 4 februari daar gegeten. Menu à 25 € is prijs/kwaliteit dik in orde, voor die prijs hebben wij bij ons (in België) nog nooit zo'n menu gegeten. Mijn vrouw heeft van de kaart gegeten en het was ook heel lekker. In totaal 75 € betaald (incl apéro, glas wijn, koffie). Bij een volgend bezoek...
Uitstekend 2012-02-05 door nickbritt
Pizzeria Napoli
Pasta's zijn kleine porties van matige kwaliteit. Met een prijs van ronde de 13 euro is dat te duur betaald voor wat je krijgt. De pizza was in het midden niet gaar. Matige service en slechte prijs/prestatie algemeen dus.
Matig 2012-02-05 door Servee