Wijken:
Bistro (8)
Brasserie (22)
Caribisch (1)
Meer...39 niet getoondIn de buurt:
Amstenrade (1)Beek (li) (17)
Berg en Terblijt (7)
Heerlen (79)
Heijenrath (1)
Meer...43 niet getoond
Maastricht
Maastricht biedt 308 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Eetcafé, Frans en Regionaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Maastricht? De populaire restaurants in deze maand zijn Gio's Cucina Casalinga, Mediterraneo en Beluga.
“Verrassend lekker in Maastricht!”
- 1. Cinema Café
- 2. Cubico Caffè
- 3. John Mullins Irish Pub & Restaurant
- 4. Beluga
- 5. Florian
- 6. Thai Take Away
- 7. Tsi Au
- 8. L'Auberge (Château Neercanne)
- 9. Café Zondag
- 10. Grand Café Centre Ville
- Restaurant Karakter
Zes gangen 'High-Wine' Een zeg gangen menu met bijzondere wijnen voor €47,- geldig van di, wo, do,vrij & za t/m 31 maart - De Ouzerie
Menu voor 2 pers - brood+aioli, 2 koude en 2 warme tapas, 0,5L huiswijn voor € 29,50 - Da Sebastiano
Korting - Bij de combinatie hoofdgerecht / nagerecht een voorgerecht naar keuze gratis - geldig van vrijdag t/m zondag
Recente meningen van restaurants in Maastricht
Pieke Potloed
Mijn man en ik hebben hier gegeten tijdens ons weekendje Maastricht.We hebben hier Maastrichts menu gegeten.Weer eens wat anders en toch erg lekker.Het was er erg gezellig en het was een leuke zaak.De prijzen zijn zeker niet te hoog voor wat je krijgt.
Goed 2012-02-03 door Hanny
La Boheme
Gezellig knus restaurant waar wij heerlijk hebben gegeten! Wanneer we weer eens in Maastricht zijn komen we wij hier zeker terug!
Uitstekend 2012-02-03 door NLtestpanel
Eetcafé Il y a
Hadden hier al eerder zeer smakelijk gegeten in het voorjaar, buiten, en daar waan je je inderdaad in het buitenland. Nu zaten we vanwege het weer binnen en ondanks dat het eten wederom top was, overviel de herrie ons wel. Iedere centimeter is gevuld met tafels, die, als ze allemaal bezet zijn (en dat is meestal zo) wel heel veel...
Goed 2012-02-03 door Ingerbeau
Cachet
Het is een leuk restaurant met heerlijk eten. Helaas was de sfeer een stuk minder. Er kwamen dronken mannen in het restaurant zitten, en verziekte de sfeer door erg luidruchtig te zijn, en erg ongepaste opmerkingen te maken tegen andere bezoekers. Na een paar keer klagen dat we er last van hadden kwam de serveerster zeggen dat de desbetrefende heren niet weg gestuurd...
Redelijk 2012-02-02 door mnr
Reube
Twee keer per jaar komen wij met z'n zessen een weekend naar Maastricht om m.n. heerlijk te eten en drinken. Eén restaurant is altijd vaste prik... en dat is Reube. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend en de gastvrijheid en vriendelijkheid is ook top. Soms is het voor de bediening (en de kleine keuken) fors aanpoten om iedereen op zijn/haar wenken...
Uitstekend 2012-02-02 door ruijter