Brasserie (2)
Frans (2)
Hollands (1)
Internationaal (1)
In de buurt:
Alphen (6)Alphen aan de Maas (1)
Andelst (2)
Echteld (1)
Elst (ut) (6)
Meer...41 niet getoond
Maasbommel
Maasbommel biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Brasserie, Frans en Hollands.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Maasbommel? De populaire restaurants in deze maand zijn In de Korenmolen, 't Veerhuis en Brasserie de Waterkant.
“Lekker eten in Maasbommel”
- Rokkaa
Menu - 4-gangen diner + fles huiswijn voor €33,50 p.p vanaf 4 personen - geldig van maandag t/m donderdag - Mi Fusion
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag - Restaurant Heerlijk eten en drinken
10% korting op onze verrrassingsmenu's - di t/m do via online reserveringen op de verrassingsmenu's van €25,- & €28,-
Recente meningen van restaurants in Maasbommel
In de Korenmolen
Wij hebben gisteravond, een maandagavond, met twee personen bijzonder genoten van een voortreffelijk diner bij Landgoed In de Korenmolen te Maasbommel. Het restaurant is geopend in mei 2011 en voorzien van een schitterend hagelnieuw interieur waarbij kosten noch moeite gespaard zijn. Alles in Long Island style, modern, verfrissend, maar ook heel gezellig. Omdat we onze huwelijksdag vierden werden we feestelijk...
Uitstekend 2012-01-10 door LesGourmands
't Veerhuis
Iedereen van groot tot klein is welkom. Ruime keus. Aardige bediening. Mooie lokatie. We hebben er dus heerlijk gegeten.
Uitstekend 2010-03-12 door bouwdoos
't Veerhuis
Het eten is niet erg bijzonder en de bediening ook niet. Maar goed voor een borreltje is het wel op vrijdag.
Matig 2007-12-19 door Proever68536
't Veerhuis
Mooie locatie. Aardige mensen. Gemoedelijke sfeer. Mooi ruim restaurant. Goede stoelen. En vooral lekker eten en drinken. Ze hebben de buffet formule. De keus is zeer ruim, van de soep tot en met het toetje. De kwaliteit is heel goed. Als u van "buffet dineren" houdt is dit zeker een aanrader.
Uitstekend 2007-11-23 door Proever28947