Eetcafé (1)
Soest (30)
Soesterberg (3)
Meer...2 niet getoond
Maartensdijk
Maartensdijk biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Eetcafé, Mediterraan en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Maartensdijk? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant Zilt & Zoet, Het Wapen van Maartensdijk en Cafetaria Peet.
“Lekker eten in Maartensdijk”
- Rokkaa
Menu - 4-gangen diner + fles huiswijn voor €33,50 p.p vanaf 4 personen - geldig van maandag t/m donderdag - Het Geheim van Wieringen
Betaalbaar dineren na dure decembermaand - in januari & februari 5 gangen Geheim menu voor €25,- / 6 gangen voor €35, - Hostellerie de Veenen
WINTERMENU - Hostellerie de Veenen serveert t/m 31 januari een 3 gangen menu voor €17,- geldig van maandag t/m zaterdag
Recente meningen van restaurants in Maartensdijk
Restaurant Zilt & Zoet
Vier gangen maandmenu was uitstekend. Bediening wat rommelig maar wel correct. Jammer dat de bestelde voordelig taxi toch niet beschikbaar was.
Goed 2011-06-20 door harrieleeman
Restaurant Zilt & Zoet
Enkele weken geleden hier met een klein gezelschap heerlijk gegeten. Het 4-gangen verrassingsmenu was origineel van samenstelling. Jammer dat er bij het hoofdgerecht zo weinig garnituur werd geserveerd. Hoewel de bediening deskundig was vond ik het optreden van de ober iets te familiair. De prijs/kwaliteit verhouding was oké.
Goed 2011-02-21 door vogelaar
Restaurant Zilt & Zoet
Vriendelijke bediening. Jammer genoeg doen ze in dit resto niet aan karaffen water, maar alleen aan flessen water. De kok maakt het eten vooral af met zout. De amandelaardappelen en de frietjes leken gebakken in wat oudere olie. Jammer. De vis was goed, het wild ook en ook de rose gebakken angus was mals. Prijs/kwaliteit-verhouding absoluut niet goed. Gaan we hier...
Redelijk 2010-11-07 door lyys
Restaurant Zilt & Zoet
In het afgelopen jaar zeker 'n keer of 7 getafeld bij Rob Beckers... Heerlijk eten voor een nette prijs... Met een altijd lachende topper als gastheer is het altijd feest...! Enne..vooral als je lekker buiten kunt tafelen... mooie fles Albarino erbij en je avondje is compleet... helemaal TOP hier dus...!
Uitstekend 2010-07-09 door culiharley
Restaurant Zilt & Zoet
Afgelopen vrijdag verruilden we de drukte van de Randstad voor het dorpse Maartensdijk geweldig; alsof de tijd even stil had gestaan. Aan de parkeerplaats, die overigens voldoende ruimte bood, zagen we dat het gezellig druk was. Na een meer dan hartelijk ontvangst dronken we een glas Duitse bubbels. We gaven de Chef de vrije hand in het menu en de...
Uitstekend 2010-06-19 door Repelsteeltje