Argentijns (1)
Overvecht (3)
Utrecht (418)
Vleuten (12)
Maarssen
Maarssen biedt 35 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Eetcafé en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Maarssen? De populaire restaurants in deze maand zijn Delice, De Nonnerie en De Wok Mallejan.
“Nieuwste aanwinsten in Maarssen”
- 1. Wijn en spijslokaal Quincy
- 8. Jungle Grill
- 9. Eetcafe Symfonie
- 10. Minerva
- De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart - al Bacaro-Osteria Italiana - Amsterdam
3-gangen á la carte lunchmenu - glas sprits of prosecco - €28,- i.p.v. €33,- p.p. - geldif t/m 30 juni - Restaurant Karakter - Rotterdam
Avondje lekker uit eten - 5-gangen verrassingsmenu met producten van Hollandse bodem - €45,- p.p. - geldig t/m 17 juni
Recente meningen van restaurants in Maarssen
De Heeren van Maarssen
Mooi gebouw met fijn terras. Eten is eigenlijk slecht. Hier geluncht en gedineerd. Frites zijn slap of worden dubbel gebakken. Spies van rund gegeten, geen lekker vlees, werd geserveerd met heel veel paprika en lang geleden gebakken courgette plakjes. Bediening is niveau "kaal met sikje" of ongeschoren en tragisch hip. Niet attent. Enige reden van matig in plaats van slecht...
Matig 2012-05-24 door BasO
De Wok Mallejan
Misschien niet de meest gezellige plek om te eten voor een romantisch diner voor twee, maar vooral met meer mensen altijd leuk! Er is meer authentiek chinees eten aanwezig dan in vele andere Chinese restaurants. Verse Noedels, kreeft en Chinees fondue bijvoorbeeld. Sinds kort ook een nieuwe speelruimte voor de kinderen. Dat allemaal samen maakt dat wij hier vaak terugkomen.
Uitstekend 2012-05-19 door Symen
Vrienden aan de Vecht
Echt een aanrader! Vorige week heb ik er gegeten. Het eten was er erg goed eten en het bedienend personeel was zeer vriendelijk. En als het nou eens mooi weer wordt kunnen genieten van hun prachtige terras!
Uitstekend 2012-05-15 door mandybb
Restaurant OpBuuren
Ondanks de slechte recensie in de Volkskrant toch nieuwsgierig. We gingen op vrijdag voor de lunch. Erg stil, nog slechts een andere tafel bezet. Het personeel is aardig en terughoudend. Bevalt ons stukken beter dan opdringerig. Fijne amuse, mooi hoofdgerecht, superlekker toetje en mooie huisgemaakte bonbons en koek bij de koffie. Het eten was goed en fijn. Zonder morren een...
Goed 2012-05-14 door lindachrista
De Wok Mallejan
Als chinezen zelf hier massaal met hun familie gaan eten dan weet je eigenlijk zeker dat het in elk geval cullinair in orde is. Mijn ervaring is dat zowel vlees, vis als groente fris en vers waren. Daarnaast waren er nogal wat bijzondere gerechten die de ervaring helemaal top maakte.
Goed 2012-05-10 door Oscar63