Dit zeggen de gasten over restaurants in Maarn

't Regthuys

In lange tijd niet zo goed gegeten, was ons eindoordeel. Prachtige amuses, één in een oosterse smaaksfeer, en een mooi soepje van knolselderij. Dan tonijn op verschillende manieren bereid. Waarom kan ik niet zulke mooie tonijn bij mijn visboer krijgen? En dan ook nog goed bereiden. Reegeit en tenslotte pistach-achtig toetje (nagerecht moet ik zeggen). Wijn per glas, uitstekend bijpassend....

Uitstekend 2012-01-23 door Proever77419

't Regthuys

Samen met mijn vriend genoten van de wildgerechten. De salade van duif met kwarteleitjes was zeer goed op smaak en in verhouding. De proeverij van hert is ook een aanrader, op drie verschillende manieren bereid en iedere keer een anders textuur en smaaksensatie! De sfeer is altijd gastvrij en de bediening zeer vriendelijk en ze denken echt met de gast...

Uitstekend 2011-11-26 door ElkeenMartijn

Vosje 't

Het was erg gezellig in dit sfeervolle eetcafé. De gastvrouw was zeer vriendelijk. Een smakelijke kaart met nu lekkere wildgerechten waar we echt van hebben genoten. Wij komen zeker weer terug!

Goed 2011-11-22 door Annabel40

't Regthuys

heerlijk eten in een huiselijke setting

Uitstekend 2011-11-12 door graaffransje

Yang's Garden

Wij komen hier altijd op zondag. Dan is er een lopend buffet. Heerlijk eten voor een kleine prijs. De drankjes (limonade) zijn inbegrepen, voor bier betaal je 1 euro per glas. Gevarieerd buffet, met allerhande lekkernijen, meer dan voldoende keus en het wordt telkens aangevuld. De bediening is oké, maar loopt niet over van persoonlijke benadering, beetje standaard Chinees.

Goed 2011-10-09 door meestertje

Vosje 't

Eten is zeer slecht bereid, bediening is matig. Prijs kwaliteit is zeer slecht!

Slecht 2011-09-24 door Proever32222

't Regthuys

Een plezierige omgeving waar uitstekend wordt gekookt. Alles klopt.

Uitstekend 2011-09-13 door lst

Vosje 't

Lekker gegeten, heerlijk wijntje erbij in een ontspannen sfeer die hoort bij een eetcafe.

Goed 2011-05-11 door marcel12345

Vosje 't

Bediening prima, kwaliteit van het eten ronduit matig. Ligt volgens mij deels aan de inkoop, deels aan de bereider. We gaan niet meer terug.

Matig 2011-05-07 door Inneke

Yang's Garden

Meermalen ben ik hier geweest, meestal na een flinke lange wandeling met onze wandelgroep. Vandaag was het weer eens zo ver. De kwaliteit van het eten is al vele jaren constant. En met constant bedoel ik: zeer goed! Het buffet is een echte aanrader: allesbehalve duur, je kunt meerdere malen opscheppen en de smaak van de geserveerde gerechten is prima....

Goed 2011-04-02 door fredgonn

Yang's Garden

We komen hier al jaren voor het uitgebreide lopend buffet en sinds kort ook een vaste prijs incl onbeperkt frisdranken, erg goede prijs/kwaliteit verhouding dus.

Goed 2011-02-27 door Petra.Goedkoop

't Regthuys

Lekker gegeten in 't Regthuys. Het eten was verfijnd en prima in balans. Een aanrader qua eten. Het was tijdens ons bezoek alleen jammer dat het erg rustig was. Hierdoor was er geen gezellige restaurantsfeer en kon je het gesprek van je buren helaas volgen.

Goed 2010-12-04 door poiuy

't Regthuys

Een nieuwe chef-kok en het wordt alsmaar beter.Niks amersfoort, Zeist, Doorn of Driebergen. Als je eerste klas wilt eten rijd je even door naar Maarn. (en je kunt je auto ook nog voor de deur kwijt!)

Uitstekend 2009-08-06 door job

Vosje 't

Tijdens een lang weekend kamperen zijn we hier twee keer wezen eten, wat op zich al genoeg zegt over het Vosje. Het is er gezellig en voor een eetcafé wordt er prima eten geserveerd.

Goed 2009-08-05 door ilse89

't Regthuys

We lopen er heen, is om de hoek. Uitstekend gegeten, verse frisse erg smakelijke gerechten en fijne goed betaalbare wijnen. Ontvangst bediening is af, ambiance niets mis mee. Een culinaire aanrader in de Utrechtse Heuvelrug.

Uitstekend 2009-06-19 door FeinschmeckeRR

't Regthuys

Onlangs met twee personen heerlijk gegeten. Voor een van beiden werd een onverwachts goed vegetarisch menu gepresenteerd, hoewel we dit niet bij de reservering hadden verzocht. Eindelijk eens niet van die enorme porties voor die 'arme' vegetariers en uitstekend aangepast aan het 'gewone' menu. We komen hier zeker terug, als we weer eens in de buurt zijn.

Uitstekend 2009-03-05 door Raja

't Regthuys

Ouderwets goed, in de goede zin des woords. Zeer voorkomend 'gastechtpaar' dat je een aangename avond voorschotelt. Klassieke bereidingen, uitstekende porties en een rekening die het gebodene recht doet. Desserts om je vingers bij af te likken. Een aanrader voor wie wars is van moderne keukenfratsen en culigewriemel op de vierkante centimeter. Chapeau!

Goed 2009-02-16 door Pieter H.

't Regthuys

23 januari 2009 hebben wij ons laten verwennen door de nieuwe chef kok Reinier Stuy. De verwachtingen waren hooggespannen, maar de gerechten die werden opgediend waren stuk voor stuk subliem. Zowel in opmaak als smaakbeleving. Ook het gastheerschap en de gezellige ambiance heeft er mede voor gezorgd dat wij terug kijken op een fantastische avond....

Uitstekend 2009-01-30 door Krebber

't Regthuys

Verschillende restaurants in de omgeving uitgeprobeerd om gezellig met z'n zevenen te dineren. Resultaat:Weer snel gereserveerd bij 't Regthuys !! en ook nu weer grote klasse!

Uitstekend 2008-12-08 door job

Vosje 't

Als eetcafe een prima tent met prima gerechten en een prima gastvrouw.

Goed 2008-08-23 door Proever78012

Maarn

Maarn biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Chinees en Chinees-Indisch.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Maarn? De populaire restaurants in deze maand zijn 't Regthuys, Yang's Garden en De Maarnse Berg.

refresh Top 10

“Verrassend lekker in Maarn!”

1. 1. 't Regthuys

Video van een restaurant in en om Maarn

Restaurant video van BIHP